Първи ужасен трейлър на „The Three Stooges”

75
Добави коментар
petiovd76
petiovd76

Първи ужасен трейлър на „The Three Stooges”

от fpsy » 08.12

Just Say No!

„Fox” представиха първия трейлър на дългогодишния проект на братята Фарели („От глупав по-глупав”, „Кралят на боулинга”, „Ах, тази Мери”) „The Three Stooges” и от него става ясно, че да пренесеш класическата „slapstick” комедийна естетика на триото в наши дни, не е толкова лесна работа, колкото изглежда на хартия.

Излишно е да се обяснява какво точно не е наред с трейлъра (а предполагаме и с филма),  при положение, че ще ви е достатъчен само един поглед, за да разберете.

Невъзможно е да си представим, че в един момент имаше вероятност ролите на Кърли, Лари и Мо да се изпълняват от Джим Кери, Шон Пен и Бенисио дел Торо. Хайде Кери сме го виждали в подобни простотии, но Пен и Дел Торо…

Никак не ни се иска да коментираме видяното, защото отпочнем ли критиката няма да има спирка. Вместо това ще изтъкнем единствената причина, поради която бихме се жертвали да гледаме филма: Кейт Ъптън. Наясно сме, че ролята й ще се изчерпва само с това, което виждаме в трейлъра (не очакваме повече, защото тя е „ънкредитед”), но честно казано, това ни е достатъчно, за да се хванем като удавници за сламка.

Режисьори на „The Three Stooges” са братята Фарели, а в ролите са Уил Сасо, Шон Хейс, Крис Диамантополус, Джейн Линч, София Вергара, Дженифър Хъдзън, Стивън Колинс и Лари Дейвид. Ако на някого въобще му пука, премиерата е 4 април 2012.

А сега, ето ви и една снимка на Кейт Ъптън, за да ви оправи лошия вкус!

Пусни коментар