Хотел Аджев Хан Сандански

1
Добави коментар
nancy
nancy

Хотел Аджев Хан Сандански

Пакети и оферти

Ново! Виж повече за апартамент „Фамилия“ с камина!

  Идеята за семеен хотел „Аджев хан“ произтича от опита и желанието на собственика да предоставя уют и гостоприемство, така типични за българската възрожденска култура.

  Хотел „Аджев хан“ е построен в традиционен битов стил, иновативен и единствен за Сандански. Акцентирано е на естествените материали – дървото и камъка, които придават и усещането за домашен уют , топлина и комфорт.

  С типичната си за пиринския край архитектура, семеен хотел Аджев хан е атрактивно място за отсядане, отличаващ се от другите хотели в Сандански. Настанявайки се в нашия хотел Вие ще се наслаждавате на традиционият архитектурен стил, умело съчетан с лукса на съвременните удобства и гостоприемството на българския възрожденски дом.

През месец Май, 2012 г. хотел Аджев Хан е сертифициран по стандарта за екологичен туризъм и опазване на околната среда Five-Leaf system. Хотелът е награден с три от възможни пет „green leafs”

Five-Leaf system e методика оценяваща екосъобразни хотели, независимо от тяхната официална категоризация.

 

Системата позволява на гостите предварително да оценят качеството на околната среда на хотела и да направят своята правилна резервация. Дава се възможността на хотелиери от 60 държави да изградят и следват екосъобразна политика за техните гости.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация удостои семеен хотел “АДЖЕВ ХАН” с НАГРАДА И ГРАМОТА за семеен хотел на 2008 година.