Кошница „Коледна изненада“

38
Добави коментар
tradeo
tradeo

Описание:

Коледна Изненада е подаръчна кошница за тези, които обичат виното и сладостта на шоколада. Виното е възможно най-доброто червено – „Черга”, с мек и изтънчен вкус.

Изберете между Мерло, Каберне Совиньон и Мавруд. За да бъде напълно изящна изненадата, кошницата включва и аксесоари за вино, поставени в нестандартна кутия във форма на бутилка. Благодарение на тези аксесоари, Вие ще можете лесно да отворите и консумирате с удоволствие благодатната течност.

За по-сладка празничната вечер, към подаръка сме прибавили и шоколадови изкушения. Една част от тях са двата млечни шоколада „Milka” по 100гр., които ще бъдат прекрасен десерт на Християнския празник. Но, това не е всичко – в кошницата ще намерите и метална кутия с едни от най-обичаните и вкусни датски бисквити, както и коледен шоколад “LINDT” с вкус на лешник и канела. Тези сладкиши определено ще повдигнат настроението на всички и ще направят Коледата още по-усмихната и задушевна.

Нека не забравяме и самата кошница, в която са поставени продуктите – тя е плетена и украсена с прекрасни Коледни аксесоари, напомнящи за идеята на самия подарък.

Безспорно това е един отличен Коледен подарък, с които да изненадвате, не се двоумете да го поръчате и да зарадвате най-близките си!

Съдържание:

Червено вино „Черга“ Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд“ 750мл.

Датски бисквити, метална кутия 150гр.

Млечен шоколад MILKA 100гр. – 2бр.

LINDT коледен шоколад с канела и лешников пълнеж 100гр.

Аксесоари за вино в бутилка -1бр.

Кошница  36/30/в40

Коледна украса