Кошница „А’more”

35
Добави коментар
tradeo
tradeo

Описание:

Ако търсите лесен, красив и достъпен начин да направите любимия си човек щастлив в Коледните и Новогодишни празници, то подаръчната кошница “A’more” определено би ви помогнала в избора.

Съчетанието от меки, разтапящи се в устата шоколадови бонбони и качествено вино може да накара всеки да изпита сладостта от любовта и красотата на празничните вечери. Бонбоните са швейцарското изкушение „Milka” в класическа лилава опаковка, но с формата на сърце, допринасяща за романтичната обстановка. Млечният вкус на шоколадовите бонбони от всепризнатата марка винаги е успявал да създаде сладост и настроение в най-красивите мигове.

Изборът на вино за подаръка зависи от собствените ви предпочитания и тези на половинката ви, като нашите предложения са: червено вино „Черга” – Каберне Совиньон, Мавруд и Мерло, всичките в бутилка от 750 мл. И трите предложения притежават не само прекрасен вкус, но и несравнимо качество, подчертано от атрактивна визия.

За да се засили красотата и изящността на подаръка, добавихме и любимите на мнозина хора червени рози, но не обикновени, а плюшени, за да могат да се задържат вечно свежи, приказни и да могат да радват половинката ви, както и вас, по-дълго.

Всички изкушения изброени по-горе са обединени в прекрасна плетена кошница със стилна украса от нежни панделки. Така цялостният вид на подаръка е перфектно завършен и ефектът от него ще разтопи всяко сърце.

Вместо да се лутате в избиране на перфектния подарък за празниците, поръчайте кошница “A’more” и се насладете на най-милите и дългоочаквани празници, споделени от любимия човек. Изкушението е гарантирано!

Съдържание:

Бонбони от млечен шоколад с алпийско мляко „Milka” 42гр.

Плюшени рози – 3бр.

Червено вино „Черга“ Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд“ 750мл.

Чаша за вино – 2бр.

Кошница, 33/27/в33 см

Украса