Диетата на: Меган Фокс

1
Добави коментар
merunka
merunka

Меган Фокс. Първото, което ни хрумва като асоциация на името й, е „ужасно секси“.

Актрисата, която трябва да поработи още доста, за да докаже таланта си, наистина е умопомрачителна комбинация от светла кожа, сини очи, тъмна коса и перфектно тяло. И пиперлив език.

Подобна комбинация не винаги е достатъчно условие за успех в Холивуд, а в нейния случай се оказа тъкмо обратното. Меган изгря като секссимвол в първата част на „Трансформърс“, но след няколко остри думи по адрес на режисьора Майкъл Бей след втория филм изгуби своето място в последната (засега!) част от поредицата…

Въпреки това харесваме 25-годишната брюнетка, която изобщо не ни се струва като тривиална старлетка от типа на Линдзи Лоан например. Имаше само едно нещо, което не одобрявахме…

justjaredДиетата

Фокс определено има слаба, но подчертано женствена фигура. През пролетта на тази година (малко преди премиерата на „Трансформърс: Тъмната страна на луната“, в който не участва), звездата демонстрира сериозна загуба на тегло.

Естествено, появиха се доста спекулации на какво се дължи драстичното й отслабване, но тя го обясни със стриктната си диета. Актрисата призна, че повече от година и половина е била веган, при това по всички правила на този тип хранене. Тя наблягала най-вече на плодове и зеленчуци, предимно сурови. Вследствие на това обаче отслабна толкова много, че феновете й се притесниха за здравето й.

През тази есен Меган призна, че се е отказала окончателно от веганството, тъй като сама осъзнала, че не изглежда добре и не прави впечатление да е напълно здрава. „Хората около мен започнаха да си шушукат, че съм анорексичка, което не е необичайно в Холивуд. Постоянно ми пробутваха чйзбургер или сладолед, само и само да видят, че ям нещо различно“, сподели актрисата.

Сега яде всичко, включително месо, но много внимава с порциите: „Ако хапна само залък повече и ми става зле. След цялото това време на плодове и зеленчуци ми трябваха месеци, за да върна всички други храни в менюто си и тялото ми отново да свикне с тях“.

Ние само можем да поздравим Фокс за новия й, по-балансиран хранителен режим. И да очакваме новия филм с нейно участие – The Dictator на Саша Барън Коен.