Жените и тяхното погрешно разбиране на термина “лепнат за теб”

41
Добави коментар
news359
news359

Повечето момичета искат да докажат на своите избраници, че не са като другите и биха били готови да дадат свободата, която повечето техни приятелки небиха. Само, че някъде по пътя сякаш нещата се объркват.

За половинката ти би било наистина неприятно ако всеки път, когато излезе „по мъжки” ти му пращаш мили смс-и. Е, в началото ще му стане приятно,но ако се случва всеки път, той ще приеме това за вид проверка.

За мъжете е наистина досадно ако в един момент се окаже, че животите ви сякаш са се вплели един в друг – само общи познати, на всякъде из социалните мрежи сте заедно, поставяте си излишни неща дори във facebook…това определено започва да плаши мъжете,с които не сте нищо повече от гаджета.

По някога мъжете са като кучетата – тяхната маркирана територия си е тяхна и никой няма право да безчинства на нея. Да, но един ден ти решаваш, че той би се зарадвал ако изчистиш, сгънеш дрехите и се настаниш удобно в креслото/леглото му, гледайки филм на неговия лаптоп. За него всичко това е много по-страшно дори от това да оставиш твои дрехи в гардероба му или да си поставила четката си за зъби и малко козметика у тях.

Да, всеки от нас, когато се сближава с някого, той все повече се чувства все едно си е в къщи и всичко  е общо. Но в един момент се получава, че за вашия партньор, вие сте поредната дама, която проявява синдрома на „лепнат за теб”./news359

Париж/Франция