Идеи за опаковане на подаръци » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Един от най-приятните моменти по Коледа е опаковането на подаръците, които ще подарим на нашите близки. Ако дрехите говорят много за хората, то опаковката на една вещ е от съществено значение за първоначалната реакция на човека, за когото е предназначена нашата изненада. Красивата визия на един подарък говори добре за нашето отношение и вкус.

Затова днес решихме да ви дадем няколко интересни идеи за това как да опаковате подаръци. Първо е важно да се съобразите с натурата на човека, за когото е подаръка. Въпросите, на които е важно да си отговорите преди да започнете да опаковате подаръка, са следните – дали е за дете, мъж или жена, дали човекът обича неутрални цветове или контрастни нюанси, дали има авангарден, артистичен или класически вкус и др. Когато подходът ви е ясен, трябва просто да развихрите въображението си!

Изберете подходяща опаковъчна хартия и елементи, които да обогатят визията на подаръка като пандели, коледни клонки, картички, канепени въжета, декоративни камъчета, брокат, звезди, сърца и всичко, което ви хрумне. В нашите предложения има дори идеи с близалки и копчета, които са добър избор за детски подарък.

Ако хартията е дюс, може да експериментирате с по-колоритна украса. Ако ще избрали опаковка с цветен принт, заложете на едноцветни елементи като допълнение. Съветваме ви, ако формата на подаръка е несиметрична или той е от мека материя, да го поставите в твърда кутия и така да опаковате. За ваше улеснение се продават готови кутии на добри цени, които допълнително може да украсите по ваш вкус.

Естествено, най-лесният начин е да дадете подаръка за опаковане на професионалист, но не забравайте, че личното отношение винаги се цени повече, което ще направи вашата изненада по-скъпа, за човека на когото я правите. Творете смело и с настроение!

Автор: Делица Цонева