“Всичко се връща” или как да отмъстим на бившия

17
Добави коментар
news359
news359

Разделили сте се с половинката ви след доста мъчителни дни и искате да го накарате да усети това, което сте преживели, докато сте били заедно или поне желаете да го накарате да осъзнае грешките си. Днес ще ви предложим няколко малки трика, които биха ви помогнали в отмъщението си към бившия.

1.      Всеки мъж дали съзнателно или не ревнува приятелката си от най-добрия си приятел, което може да бъде идеалното оръжие за теб. Отбивай се често на места, където знаеш, че може да ви видят заедно. Не е нужно да се стига до нещо повече, просто да събудиш интереса и негодуванието на бившия.

2.      За да се позабавляваш може да предложиш на приятели да направите някоя неприлична фигура върху колата му.

3.      Докато бившият ти е на вечеря с ново гадже, звъниш в ресторанта и молиш управителя да му предаде, че децата му се обаждат и питат колко време ще трябва да чакат вън на студа. Изтъркано, но пък добре изпипано.

4.      Приятелят ви убивал ли ви е самочувствието, като не забелязва новата ви прическа, облеклото, но пък обезателно му се набива на очи единия килограм, които сте качили. Най-лесния начин е да промените малко визията си, прическата дори и да се превърнете в жена-мечта. Определено ще накарате бившата ви половинка да остане с пръст в уста.

5.      Разбираш, че те е заменил за не повече от 3-4 дни. Време е за отмъщение. Отиди у тях, когато знаеш, че и новата му приятелка ще е там. Предварително помоли твоя позната, която е бременна да си направи тест за бременност, който да представиш за свой.

Повечето хора казват,че няма нищо по-сладко от отмъщението. Тук не говорим да унижавате бившата си половинка, защото е жестоко да постъпваш некоректно към някого, на когото до вчера си се обричала в любов, но определено ще е забавно да се позабавляваш на негов гръб с някоя малка шега./news359

Париж/Франция