Празничен панер „Дядо Коледа“

24
Добави коментар
tradeo
tradeo

Коледа, Коледа, най-светъл празник си ти, щастие и късмет ми поднеси!

Описание:

Празничният панер „Дядо Коледа” е прекрасна идея за подарък, поднесен с усмивка и обич. В него ще откриете нещата, които могат да докоснат всяко сърце.

Чудният панер комбинира хрупкави бисквити с парченца горчив шоколад и лешници „Merba”, заедно с невероятните белгийски Флейк трюфели с млечен шоколад. Дори и тези, които не обичат сладко ще останат изумени от вкуса на трюфелите и шоколада и ще искат да повторят.

За да стоплим сърцата в Коледната нощ сме Ви приготвили и бутилка разкошно червено вино, с прекрасен цвят и аромат „Черга”. И тъй като има много разновидности от това първокачествено вино, ние ви предлагаме да си изберете най-подходящото: Каберне Совиньон, Мавруд или Мерло, в зависимост от Вашето предпочитание.

Топлотата и близостта, която Коледа създава е несравнима. За да направим обстановката Ви още по-празнична, към подаръка включихме и Коледна свещичка в поставка с вид на Дядо Коледа. Когато я сложите в средата на празничната трапеза, ще видите колко сплотяващо ще Ви подейства.

Като украса на празничния панер „Дядо Коледа” сме поставили и симпатично Коледно чорапче, в което можете да сложите бутилката вино. Самата кошница е покрита с празнични пандели и други красиви елементи. Подарете красивият панер и получете усмивка!

Съдържание:

Белгийски Флейк трюфели млечен шоколад 145гр.

Бисквити с парченца горчив шоколад и лешници „Merba” 200гр.

Червено вино „Черга“ Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд“ 750мл.

Коледен чорап

Коледна свещичка /може да е различна от снимката/

Панер 30/24/в12

Коледна Украса