Най-великите любовни истории…

1
Добави коментар
FramarMedia
FramarMedia

Списание „Ролинг Стоун“ направи класация на 10 от най-ярките звездни двойки в света на музиката.

Кърт Кобейн и Къртни Лав

През 90-те години на миналия век Кърт Кобейн и Къртни Лав бяха първата двойка на гръндж музиката. Те започват да се срещат през 1991 година и сключват брак през 1992. В статия в популярно списание, Лав призна, че e взимала хероин, докато е била бременна с дъщеря им Франсис Бийн Кобейн. Кобейн пък се бореше със сериозните си проблеми с наркотиците по време на брака им и през април 2004 година се самоуби на 27-годишна възраст.Така се постави краят на тяхната любов.

Framar-Kortni_i_Kurt.jpg (25.57 KiB) Прегледано 319 пъти

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк се срещат за първи път през 1993 година в небезизвестния клуб за млади таланти и започват да излизат през 2000 година, по времето когато и двамата бяха поп сензации в света на музиката. След няколко години, през които се радваха на изключителен интерес от страна на медиите и папараците, двамата се разделят. Във видеото към песента от 2002 година, “Cry Me A River”, участва мацка, която изключително много напомня на Бритни, с което Джъстин намеква, че Бритни не му е била особено вярна.

framar-britni_i_justin.jpg (16.13 KiB) Прегледано 319 пъти

Бионсе и Джей-Зи

Джей-Зи, и Бионсе бяха невероятно популярни още от времето, преди да започнат да излизат заедно през 2002 година. Те сключиха брак през 2008 година, а само преди дни, по време на церемонията по връчването на Видео музикалните награди на MTV 2011, Бионсе съобщи и голямата новина – двамата очакват първото си дете.

framar-bionce_i_JayZ.jpg (13.46 KiB) Прегледано 319 пъти

Пи Джей Харви и Ник Кейв

Когато Ник Кейв скъса с Пи Джей Харви в средата на 90-те години на миналия век, той изля емоциите си в албума“The Boatman’s Call”. Преди две години бившата двойка излезе заедно на една сцена в Лондон и изпълни любовната песен на Кейв, “Henry Lee”.

framar-pi_jay_and_nick.jpg (5.18 KiB) Прегледано 319 пъти

Лиса Мари Пресли и Майкъл Джексън

Мотивацията на Майкъл Джексън да се ожени за Лиса Мари Пресли беше да опровергае обвиненията срещу него, че задява малки момченца силно подрони кариерата му. Нейната мотивация за този брак обаче не беше толкова ясна, въпреки многократните й опити да я обясни през годините. Те се разведоха през 1996 година и Лиса Мари увери, че двамата са останали близки приятели след раздялата и на няколко пъти даже почти се събраха.

framar-lisa_and_michal.jpg (7.62 KiB) Прегледано 319 пъти

Джон Ленън и Йоко Оно

Животът на Джон Ленън се променя завинаги, когато среща Йоко Оно в Лондонската галерия за изкуство през 1966 година. Магнетичното им привличане един към друг довежда до развода на Джон с тогавашната му съпруга Синтия и Джон започва да прекарва толкова време с Йоко, колкото е възможно двама човека да прекарат заедно. Всичко това изостри отношенията му с другите членове на бандата и твърдението, че “тя разделя The Beatles” битува и до днес. Всъщност, това е нелепо, тъй като бандата започва да се разпада на парчета след смъртта на мениджъра на групата, Браян Епстейн, в края на 1967 година и раздялата беше неизбежна. Джон и Йоко се разделят за кратко между 1973 и 1975 година, но след като се събират тя ражда техния син Шон. В следващите пет години Джон изоставя музикалната си кариера, за да гледа детето. Завръща се на сцената с албума “Double Fantasy” през 1980 година, издаден само няколко седмици преди да бъде убит.

framar-Jonh_and_Yoko.jpg (8.45 KiB) Прегледано 319 пъти

Гуен Стефани и Гевин Росдейл

Гуен Стефани преживя много тежко раздялата си с басиста на No Doubt, Тони Кенъл. От тази болка се роди тоталния хит „Don’t Speak“, с който бандата проби на музикалната сцена. Съвсем скоро обаче сърдечните терзания на Гуен приключиха, когато през 1996 година No Doubt направи съвместно турне с групата Bush. Точно тогава тя срещна фронтмена на бандата, Гевин Росдейл. Звездната двойка сключи брак през 2002 година и има двама сина.

framar-guen_and_devin.jpg (8.69 KiB) Прегледано 319 пъти

Лорин Хил и Уайклиф Жан Уайклиф Жан се срещаше с Лорин Хил в ранните години на Fugees до 1996 година, когато Лорин срещна сина на Боб Марли, Роан Марли. С Роан двамата имат пет деца, но както се разбра наскоро от самата Лорин, Марли не е баща на шестото й дете. През 2007 година Жан каза за Лорин през списание “Ролинг Стоун”: “Изпитвам съжаление към нея. Мисля, че се нуждае от психиатрична помощ… Не винаги е била такава, но когато някой има такова его и продължава да го подхранва, накрая то взима чудовищни размери.”

Framar-lori_and_wicklif.jpg (14.61 KiB) Прегледано 319 пъти

Кати Пери и Ръсел Бранд

Кати Пери и Ръсел Бранд са толкова ярки личности, които не дават и пет пари за обществените норми, че когато пътищата им се прекосиха по време на Видео музикалните награди през 2008 година, за никого не беше изненада пламването на тази любов от пръв поглед. Двойката узакони отношенията си на екзотична сватба в Индия през 2010 година.

framar-katty_and_brand.jpg (12.3 KiB) Прегледано 319 пъти

Нанси Спънджен и Сид Вишъс

Хората никога няма да разберат истината и вечно ще дискутират темата какво точно се е случило в хотелската стая в „Челси хотел“, Ню Йорк, в нощта на 12 октомври 1978 година. Онова, което знаем със сигурност е, че Нанси е била наръгана с нож до смърт и Сид беше обвинен за нейното убийство. Той умира от свръхдоза хероин, преди делото да стигне до съда.

framar-nancy_and_sid.jpg (33.25 KiB) Прегледано 319 пъти

Джъстин Бийбър и Селена Гомез Когато за първи път се появи новината, че Джъстин Бийбър се среща със Селена Гомез, поклонниците на Бийбър преминаха през серия смесени емоции: първо не можаха да повярват, после се ядосаха и накрая бяха обзети от безумен гняв, насочен срещу Гомез. Двойката отказа да коментира тези слухове, но когато се появиха снимки, на които двамата се забавляват на плажа в Хавай, вече нямаше място за съмнения и отричане. Безброй млади момичета заплашиха чрез Туитър, че ще убият Селена, когато видяха фотосите, но към днешна дата като че ли приеха връзката им. Или поне така изглежда.

frama-selena_and_baber.jpg (10.77 KiB) Прегледано 319 пъти

Източник: Актуално.com