ЮКЕЪР EООД извършва социалните услуги, социални асистенти, лични асистенти и домашни помощници за възрастни хора

1
Добави коментар
starton
starton

Добре дошли на страницата на ЮКЕЪР !

 

ЮКЕЪР EООД работи в сферата на социалните услуги – предоставяме на клиенти от страната и Европейския съюз  социални асистенти, лични асистенти и домашни помощници за възрастни хора. Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане и разполага с квалифицирани служители с и без медицинско образование.

Дружеството предлага пълен пакет социални услуги, насочени към подпомагане и грижа за възрастния човек в неговата домашна среда. Назначените при нас на трудов договор асистенти извършват следните социални дейности:

    *       подпомагане в ежедневните битови дейности: текущо почистване, поддържане на личната хигиена на възрастния човек, хранене, битови услуги и др. 
    *       пазаруване, придружаване до лекар и др.  
    *       помощ при общуването и поддържането на социални контакти

      ! За всички, които биха желали да се реализират и работят в тази сфера, предлагаме пълно съдействие, изчерпателна информация и личен подход към кандидата, желаещ да работи като социален асистент.  

      ! Дружеството предлага постоянен трудов договор, пълно социално и здравно осигуряване, медицински застраховки при командировка в чужбина, ежегодни безплатни профилактични прегледи при специалисти и др.