Защо обичаме да пазаруваме онлайн

2
Добави коментар
webcomm
webcomm

В месеца на равносметките и статистики попаднахме на още един любопитен факт, който, честно казано, не ни учудва. 58% от пазаруващите в страната се преориентират към онлайн шопинга, като 40/100 от тях залагат именно на портали, ситуирани в България. Защото доставката е по-евтина, по-бърза и по-сигурна.

Добрите места за шопинг в България не се изчерпват с т. нар. mall-oве, защото отвъд тези големи пространства, рай за шопинг маниаците, е интернет потреблението. И това пазаруване нараства с космическа скорост. A когато някой сайт успее да ти предостави цялата информация, съдържаща се в mall-а, спестяваш и време.

Да, ясно е, че едно е да разходиш новите си джинси, докато обикаляш за подходящия им топ, и да пробваш всичко до пълно изтощение и умора, друго е да се надяваш убийственият t-shirt, който си поръчал вече от три дни, наистина да отива на кафявото ти сако… Но все пак интернет пазаруването си има своите предимства. Освен че можеш да намериш супер яки лейбъли, които в България не са достигнали, някои не сме и чували, но и ако знаеш къде, можеш да пазаруваш изгодно, особено що се отнася до досадните попълнения в гардероба ти.

И защото знаем предимствата на онлайн придобивките – бързо, лесно, достъпно и в голяма част от случаите намираш неща, които са изчерпани или дори недоставени в магазините. Такъв е случаят с shopzone.bg , където продуктите от официалните вносители директно попадат на страниците им.

Всеки един от онлайн магазините трябва да бъде уникален за себе си – с коректност към клиента, с предоставяне на голямо разнообразие от маркови рокли, поли, мъжки ризи, дамски ризи, панталони, дънки, тениски, бельо, спортни облекла, стилни дамски костюми, мъжки костюми, палта, обувки и аксесоари, с цени без оскъпяване или с ексклузивност на артикули, дамски, детски и мъжки обувки с повече от 700 модела към момента, модели дрехи от стари колекции на избрани брандове с отстъпка до 70%, с цени без оскъпяване или с ексклузивност на артикули.

Удоволствието да бъдеш „онлайн” е на клик растояние.