РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕСТЕСТВЕНАТА И ИЗКУСТВЕНАТА КОСА 2

3
Добави коментар
nevenanikova
nevenanikova

И след като вече сте решили, колко често ще използвате косата си за удължаване, ние ще Ви изтъкнем още няколко разлики между естествената и изкуствената коса. Искаме да споменем като за начало, че и двата вида коса изглеждат и стоят естествено, като обаче говорим за високо качество синтетична коса. В момента на пазара има изключително качествени изкуствени коси и опашки, които изглеждат зашеметяващо добре за цената си. И ето че рано или късно винаги се стига до финансовата страна.

Ако желаете да сте удължена коса само за специален повод или за парти и същевременно не Ви се отделят голямо количесто пари бихме Ви посъветвали да изберете изкуствена коса за удължаване.
Ако трябва да сме честни, изборът Ви ще е труден тъй като трябва да улучите точно Вашия цвят, за да няма разлика.

Естествената коса за удължаване на Тайра Банкс

Недостатъци на изкуствената коса са, че не можете да я третирате както термично, така и химически, тоест не можете да я боядисвате, изправяте, къдрите, сушите, което означа, че както купите това и получавате. Което от друга страна е предимство, тъй като не се поддава на различките атмосферни влияния като вятър и дъжд.

От друга страна естествената коса за удължаване ще се държи точно както Вашата собствена, ще се начупва при по висока влажност, което ще и позволи да изглежда напълно естествено и да не се различава изобщо. Много голямо предимство на естествената коса е, че можете да я третирате както пожелаете – сменяте цвета на коса си, можете да боядисате и удълженията си, къдрева или права коса, когато и както пожелаете. Недостатък на естествената коса за удължаване е обаче по-високата цена, която обаче в последната година значително се понижи поради голямото търсене.

И в крайна сметка изборът е Ваш! Ние само можем да се надяваме да сме Ви били полезни!
Нашият съвет: Заложете на качеството и изберете естествената коса за удължаване!