Роден в четвъртък, петък, събота, неделя

15
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Родените в четвъртък – денят на Юпитер, се отнасят много сериозно към семейството. Те са и добри законодатели, умеят да боравят с властта. Хората на Юпитер предизвикват уважение и привличат с достолепието си, но могат да се окажат и високомерни и самоуверени, макар че винаги се стараят да бъдат справедливи. Добри приятели са, когато някой е спечелил доверието им.

Петък е денят на Венера – покровителка на любовта и изкуството. Хората, родени в петък, са обаятелни, вежливи. Държат на детайлите, внимателни са в отношението си към другите. Отдават се изцяло в една любов и са склонни да направят всичко, за да я имат. Доста емоционални са и грешките им обикновено са от необмислени действия.

Сатурн е силна планета, тя отговаря за събота. В този ден се раждат философи, учени, ръководители – хора, отнасящи се сериозно към всичко, което става в тях и около тях. Винаги може да разчитате на такъв човек, той няма да ви изостави в беда. За хората на Сатурн, бракът е свещен, те почти никога не се влюбват от пръв поглед, стараят се да държат юздите на своите чувства, но създават дълготрайни връзки, когато открият любовта. Непристъпността на родения в събота може да рухне само когато вие му дадете да разбере, че той може да е сигурен във вас и че вашите чувства са проверени. Тогава можете да се учудите на проявената от него ярка чувственост.

Неделя – най-очакваният ден! Рродените в него  „носят“ със себе си Слънцето през целия си живот. Дори ако е „облачно и дъждовно“, те все едно са най-щастливите от всички останали, родени в другите дни на седмицата. Лесно се насочват към определена професия, а те се справят успешно с много неща. Творческият подход на „слънчевите“ хора винаги им помага, той им заменя, например чувствителността на „понеделника“ и гъвкавия ум на „срядата“. В любовта при тях всичко избухва и сияе като фойерверк, а и в другите свои дейности те са непредсказуеми.