Смотаното коте

3
Добави коментар
4321
4321

През 2011 всички дружно се устремихме към светлото бъдеще, с изключение на гърците, които вече се връщат от там и като гледам тамошните кахъри, започвам да се чудя дали светло бъдеще на заем не е някак си опасно занимание. Ето защо в унисон с линията на партията и повелите на Вожда, аз вървя с малки стъпки и използвам само подръчни средства за постигане на заветната цел – човек за човека да е потребител. Ако сте разбрали нещо от това встъпление се радвам за вас. Предлагам да зарежем завоалираните политико-социални дясно-либертариански послания… и сложните съставни думи също.

1. Дай ми нож, да се пробода…
Не знам в коя вселена такава стойка за ножове се приема за готина, но не е нашата. Дори Тарантино би завидял на изкривения ум измислил тази кухненска вещ. Представете си да го гледате всяка сутрин, докато пиете кафе или чай? Несретното човече сякаш казва: “Боли ме само като дишам.”.  Ако сте толкова болни можете да си купите поставката и ножовете в Mall of Plovdiv.

2. Тайните на звездите…
Всички астролози да се съберат на симпозиум и да се сетят какво не е наред в тази снимка. Да питат звездите, планетите, кометите или който там питат. Ето една добра идея: ако искате някой да си вземе ресничка с телефона от рекламата, не слагайте спомената рекламка от вътрешната страна на витрина в затворен  магазин… Знам! Толкова неочаквано!

3. Назад към природата…
Добре дошли в парка и приятно трупясване. Нашият талисман, “Друсаният Койот”, ви пожелава приятно напушване, насмъркване или в краен случай обикновено напиване сред природата. Ползвайте за удоволствие и с мярка.

4. Науката, тази сила нова…
Следват две извадки от вносна бележка за платени кандидат-студентски изпити в ЮЗУ – Благоевград:
4а. Общото между пола и вида обучение ми се губи, но администраторите във въпросния университет явно нямат подобни проблеми. Ученото си е учено и науката сляпото окато прави.

4б.И понеже дек да одам се сум македонец, университетът стриктно забранява да носите любимата си двуцевка и с право. Една древна култура като македонската се учи от грешките си. Например ако в Отоманската банка пишеха на вносните бележки на учениците от Солунската гимназия, че е забранено внасянето на експлозиви, няма да хвръкне във въздуха.

5. Светлото бъдеще…
Да се обсъжда “качеството” на медиите управлявани от Любо Леков е все едно да обсъждаме “честността” на Ахмет Доган. Ама все си мислех, чe поне хората му (някои от тях наистина си вярват, че са журналисти) влагат някаква мисъл в цялата работа. В тунела обаче има светлина, след като се появи “Уеб Кафе” групата, инвесторите вече не са най-неграмотната медия. Way to go, scums!

И накрая – нещо от загубения през вековете отчет за 2009:
Скара-бира Хемингуей на дървени въглища… Дали предлагат ром?

Like this:

Like Loading…