Световен ден на думата “Благодаря”

32
Добави коментар
imass
imass

Днес 11.01 е световния ден на думата “Благодаря” (International Thank You Day).
Ако в момента си гледате календарчето или мислите да сверите данните си с Google защото нещо ви се струва нередно… не! Днес не е денят на благодарността, който се  отбелязва в щатите през ноември 🙂
Докато Денят на благодарността е по-скоро религиозен празник в който хората изразяват своята благодарност към Бог, за нещата които са придобили през годината чрез неговата щедрост, идеята на днешния празник е насочена към хората, които заслужават да им кажем “Благодаря”.
И така… ако е имало и има някой за който сте се питали дали е заслужавал вашето благодаря, ДА, той го заслужава и днес е денят, който трябва да му го кажете.
Думи като “Благодаря”, “Обичам те”, “Прости ми”… те са като богатствотвото, но разликата е там, че като ги раздаваш на някой, можеш да го накараш да се чувства богат, без ти да обеднееш 🙂
Поднасям ви и моите благодарности 🙂

About get_peaceСтанимир Георгиев (get_peace) изпълнява ролята на маркетиг специалист, уеб и графичен дизайнер и уеб мастър за редица агенции. С над 10 години опит в онлайн сферата, днес той събира малък екип от специалисти и разширява и синхронизира дейностите си с тях, целейки да предсави на клиентите си максимално удобство и възможности за управление на техните бизнес и лични проекти.
Виж портфолиото му