Българска национална телевизия БНТ 1 BNT World BNT 2 София БНТ 2 Благоевград БНТ 2 Варна БНТ 2 Пловдив БНТ 2 Русе

2
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

12.03.2013

Тази сряда БНТ ще направи футболните фенове свидетели на двата най-интересни ¼-финални срещи в турнира за Купата на България между отборите на „Локомотив” (Сф) – ЦСКА и “Левски”-“Литекс”.

Мачът „Локомотив” (Сф) – ЦСКА започва в 15:30ч., а в студиото преди него от 15:05ч. гост на водещия Радостин Любомиров ще бъде бившият нападател на ЦСКА и Локомотив (СФ) Владимир Манчев. Двубоят, който ще се състои на стадиона в Своге, ще бъде коментиран от Ивайло Ангелов, репортер Петър Иванов.

След края на срещата екипът на БНТ ще насочи вниманието на зрителите към втория мач от ¼-финалните срещи – „Левски” – „Литекс”. Началният час на дербито, което ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов” е 18:00ч. В студиото преди мача с водещ Радостин Любомиров със своите коментари ще се включи като гост-анализатор  Ангел Славков. Двубоя ще коментира Никола Ибришимов, а от мястото на събитието ще предава Антония Близнакова.    Гледайте мача „Локомотив” (Сф) – ЦСКА от 15:30ч. по БНТ1 и БНТ Свят и „Левски” – „Литекс” от 18:00ч. по БНТ1 и БНТ Свят!