Микрослушалка

5
Добави коментар
svebg4
svebg4

Поради зачестилите запитвания покрай изпитната сесия относно искането от наши клиенти да им предложим микрослушалка под наем, ние решихме да напишем тази статия, в която да обясним условията, при които отдаваме нашите продукти под наем. Бихме искали да започнем с уточнението, че услугата „под наем“ не е нашата основна маркетингова цел и е възможно да ви се стори по-изгодно и удобно да си закупите микрослушалка, вместо да я взимате за ден, два. С вземането на под наем, освен, че не се налага да инвестирате, вие можете да изпробвате микрослушалката в действие и да разберете дали ви е полезна или не.

И така – условията, при които можете да се възползвате от нашата услуга микрослушалка под наем са:

При получаването, вие заплащате цялата сума за хендсфрито като депозит.
Стандартният период за 1 наем е 48 часа (а не 24 както е при други онлайн магазини).
След като Ви свърши работата, за която сте я взели, вие ни връщате микрослушалката, а ние ви връщаме 35лв., така че за нас да останат 30лв., т.е. цената за наема.
Всички куриерски и др. странични разходи са за сметка на получателя.

Услугата ни микрослушалка под наем е най-изгодна за потребители от гр. Пловдив, които няма да плащат за куриерски разходи, а ще си я вземат лично.

ЦЕНА ЗА НАЕМ 48 часа: 30лв. 

Публикувано в Без категория с етикети микрослушалка, микрослушалка под наем, хендсфри под наем от perez. Постоянна връзка.