Съвет: Ценете времето, ако искате бебе - health.bg - Здравето от А до Я - Безплодие - здраве, безплодие, хормони, ин витро,...

Съвет: Ценете времето, ако искате бебе - health.bg - Здравето от А до Я - Безплодие - здраве, безплодие, хормони, ин витро,...

Съвет: Ценете времето, ако искате бебе

Юлия Георгиева 20-01-2012

В медицината времето е от изключително значение. Колкото и да е напреднала науката, каквито и дипломи да са окачени в кабинета на най-добрия специалист, не отидете ли навреме да потърсите помощ, каузата ще бъде загубена.

Това важи за всяка една диагноза, включително и по отношение на стерилитета, който се разпространява със скоростта на епидемия.

Затова ако искате да си спестите неравната борба с природата, следвайте няколко прости правила. На първо място погрижете се всяка година да използвате максимално пакета от профилактични прегледи, предвидени по здравна каса. Намерете си гинеколог, на когото имате доверие, и се оставете в ръцете му. Ако сте жена под 30 г. и вече две години правите безуспешни опити да забременеете, консултирайте се със своя гинеколог.

Ако сте над 30 г., особено 33-34 г, и не настъпва...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност