Как и с какво да съчетаем гумените ботуши. Актуални комбинации

1
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Само преди десет години дори най-екстравагантните, обичащи модата дами, не биха могли да си представят, че ще се разхождат спокойно из градските улици в гумени ботуши. Да, но времената се менят, а с тях се променя и модата… Днес чифт от тези ботуши присъства в гардеробите на много жени, тъй като освен модерни, те са и изключително удобни в дъждовно време.

С това са съгласни и едни от най-красивите, известни жени, като Кейт Мос (Kate Moss), Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), Кийра Найтли (Keira Knightley), Ема Уотсън (Emma Watson, Анджелина Джоли (Anjelina Jolie) и други.

На свой ред дизайнерите са принудени да се съобразят с уличните тенденции в обувната мода, затова много модни къщи включват в колекциите си различни модели гумени ботуши. Такив можете да откриете в „арсенала“ на Burberry, Salvatore Ferragamo, Dolce & Gabbana, Raplh Lauren, Gucci, Jimmy Choo, Givenchy и дори Valentino!

Направихме малка модна подборка на актуалните за сезона модни ансамбли, в които ключова роля играят именно гумените ботуши.

Строга класика

Гумени ботуши Hunter е носила дори принцеса Даяна. Те ще допаднат на тези, които обичат класическите модели, без излишни декорации. Препоръчваме Ви да обърнете внимание на цветните варианти – добър антидепресант са в сивите и студени дни.

Предлагаме Ви ансамбъл в колежански стил, който е един от топ-трендовете за зимата на 2012. Обърнете внимание, че в цялостния образ е използвана хармонична игра на десени и сходни текстури.

гумени ботуши Hunter, пелерина Zara, пуловер Marc by Marc Jacobs, шалче Asos, пола Missoni, чанта Furla, чадър Gucci.

Оригинални принтове

Жизнерадостните дами, харесващи пъстротата и нестандартните идеи, ще оценят по достойнство ефектните гумени ботуши в различни десени – графити, животни, анимационни герои и прочие. Забавните принтове ще внесат в цялостната Ви визия закачлива нотка, та дори и да сте създали впечатление за изключително строг и хладен човек.

Не се колебайте да експериментирате! Като допълнителен аксесоари към необичайните ботуши Ви препоръчваме да добавите не по-малко ефектна чанта.

гумени ботуши Keddo, блузка Massimo Dutti, панталон J Brand, пръстен Yves Saint Laurent, чанта Marc by Marc Jacobs, жакет Furla

Елеганс

През този сезон дизайнерите решиха малко да експериментират с моделите и стилизираха гумените ботуши, придавайки им по-различен вид. В качеството на декоративни елементи са използвани както катарами, така и различни орнаменти във формата на ключалки например.

Модна къща Valentino представи елегантен модел гумени ботуши, които по нищо не се отличават от лачените.

Препоръчваме Ви да ги комбинирате с тренчкоут в ярък цвят.

гумени ботуши Valentino, тренчкоут Michael Kors, рокля Rag&Bone, чадър Isotoner, чанта See by Chloe.