H&M отваря врати в България на 10 март » shop Гид

5
Добави коментар
svetla58
svetla58

Най-после е ясна датата на дългоочакваното стъпване на шведската марка H&M на пазара в България. Отметнете си 10 март в календара, защото тогава ще е време за шопинг! Първият магазин на бранда, известен с атрактивните си облекла на достъпни цени, ще бъде открит в THE MALL на бул. „Цариградско шосе”, София. Магазинът в The Mall ще е на две нива и ще заема площ от 2400 кв.м.

Това няма да е единственият магазин на H&M в страната ни. След него ще отвори врати следващ в Grand Mall Варна, който ще е с площ от 2200 кв.м. Марката ще се предлага и в шопинг центровете – Galleria Burgas и „Сердика Център София”, където бутиците ще бъдат открити по-късно през пролетта. Най-големият магазин в България ще е в Serdika Center. Той ще има площ от 2500 кв.м, съобщиха преди време от управата на мола. Предвижда се H&M да отвори врати и в Пловдив.

Шведската компания ще предлага пълен асортимент от стоки в България. Може да откриете дамска, мъжка и детска мода, а също така и колекция с аксесоари.

Ралф Вайн, който е регионален мениджър на H&M за България, споделя, че е щастлив от навлизането на бранда в България.

„За H&M това е изключително обещаващ пазар и нямаме търпение да предложим на българския потребител мода и качество на най-добри цени„, разкрива той.

Вижте част от новата пролетно-лятната колекция на марката, представена от Фрида Густавсон ! Спокойно може да си набележите модни находки, защото след малко повече от месец ще имате възмостност да ги притежавате!

Автор: Делица Цонева