Дивата пантера Наоми стана лице на Roberto Cavalli » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази година големите модни компании решиха масово да заложат на известни и доказани имена за своите кампании. След като видяхме Жизел Бюндхен в цели три рекламни кампании, днес ви представяме фотосесията на Роберто Кавали за сезон пролет-лято 2012.

Екзотичната красавица Наоми е „перлата” в колекцията на италианската марка. Смуглата манекенка с харизматично излъчване, веднага привлича вниманието и подчертава дръзкото и диво излъчване на тоалетите. Фотосесията е дело на известния моден фотограф Steven Meisel.

В кампанията участват още няколко известни топ модели – Karen Elson, Daphne Groeneveld и Kristen McMenamy. Въпреки различната възраст на манекенките, дизайнерските творения на италианския моделиер, прилягат на всяка от тях, което показва непреходния характер на модата.

На една от снимките Наоми позира с новата чанта на Кавали – „Флоренция“, която носи името на родния град на дизайнера. Любопитна подробност е, че моделът е създаден от съпругата на Кавали – Ева. Чантата се отличава с изчистен силует в светла тоналност, което я прави изключително изискана и подходяща за всякакви поводи.

Наоми демонстрира перфектна форма на кадъра, където позира по бельо. В кампанията виждаме добре познатите ни от дефилето в Милано модели. Шикозни тоалети с металически блясък, дантела, тюл и дръзки животински щампи, типично в стила на Кавали. Рекламата на марката се отличава с екстравагантност и огромни дози сексапил!

Автор: Делица Цонева

Вижте видео от снимачния процес на кампанията: