Бинго Онлайн

32
Добави коментар
zalozi.bg
zalozi.bg

 

Betfair с лиценз за България и €30 бонус !!!

 

Интернет пазара ни прелага изключително разнообразие от бинго зали и ние сме подбрали за Вас най- добрите и сигурни онлайн бинго сайтове, които Ви предлагат версии на български език и възможност за разплащане във Вашата валута. Можете да откриете препълнени с играчи зали, където се играе за големи джакпоти, но също така има и онлайн бинго зали с минимална цена на фиша. Препоръчаните от нашия екип онлайн бинго зали предлагат най- добрите бонуси за нови играчи, както и разнообразни апетитни промоции за настоящи играчи.

Как и къде да играем онлайн бинго?

Бингото е много забавна и лесна игра, която е обичана и играна от млади и стари от различни места и култури в целия свят. Благодарение на възникването на онлайн бинго зали, сега вече съществуват много по- комфортни условия за играене на бинго от уютния Ви дом, офис или друго място. Бинго игрите в интернет пространството са на Ваше разположение 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, така че няма ограничения на времето за игра на бинго. Бингото е игра на късмет, а не на умения, но трябва да се съсредоточите по време на игра. Основната цел е да се получи пълен модел, което означава, че имате „Бинго“ и печелите играта.

Първото нещо което трябва да направите преди да започнете да играете бинго, е да изберете сигурна онлайн бинго зала, която да отговаря на Вашите критерии. Представените от Нашия екип по- горе бинго сайтове са най- добрите места за игра на online bingo, които предлагат прогресиращи джакпоти, множество бинго зали с чат на живо, щедри регистрация бонуси и лесен за използване софтуер. Повечето от тях имат версии и на български език, и предлагат отзивчиво обслужване на клиентите си. Втората стъпка към започване на Вашата игра, е да се регистрирате в избраната или избраните от вас бинго стаи. Сега вече сте напълно готови и можете да се насладите на Вашите любими бинго игри. Онлайн се играе бинго както за реални парични награди , така и за забавление- безплатно.

Бинго термини

75 топка Бинго

• Това е американският вариант на бингото, който е много разпространен и в Канада. Всяка бинго ирга се предлага с различни печеливши модели, за да се добави повече разнообразие и вълнение в играта. Някои от моделите могат да се състоят от едва четири точки по ъглите, а други се попълват целите и се наричат Пълна къща. 75 топка бинго разполага с различни модели на карти от четири категории.

1. Числа

2. Азбука

3. Multi комбинация

4. Различни модели

90 топка Бинго

• Тази вариация е традиционния начин за игра на бинго във Англия и Австралия. Играта е подобна на 75 топка Бинго , където играчите закупуват карти и билети, а след това маркират номерата които се изтеглят. Но при този вариант на бинго има три реда и девет колони. Пет места от всеки ред се заети от произволни номера от 1 до 90, а останалите са празни. Обикновенно всяка игра има три модела, които са:

1. Единична линия- печели играчът, който първи задраска хоризонтална линия.

2. Двойна линия(два реда)- тук печели играта играчът, който пръв успее да задраска две хоризонтални линии.

3. Пълна къща- печеливш е играчът, който първи успее да задраска всичките три линии.

Правила и стратегии за Бинго Онлайн

Основни Бинго правила:

За да влезе в игра, всеки играч на онлайн бинго е нужно да закупи билети. Бинго билета представлява карта с 5×5 мрежа, като 5 колони от картата съответстват на 5- те букви от името на играта „Бинго“. Картата съдържа още 24 номерирани места и едно свободно място(празно) . Цифрите са разположени на случаен принцип във всяка карта, и са подредени в 5 колони. Говорител оповестява изтеглените номера през 10 секунди, за да имате време да маркирате по вашата карта. Тези цифри ще останат на екрана , така че винаги можете да проверите отново броя по време на игра. Победител се определя когато един или няколко играча направят пълна печеливша схема. Моделът може да бъде различен в зависимост от залата в която се намирате. Пълната линия от печеливши числа може да бъде вертикална, хоризонтална, диагонална или също така тип пълна къща(когато всички числа бъдат покрити), или символ, цифра или буква. Някои от бинго залите предлагат да се закупят до 100 билета за една игра.

Онлайн Бинго стратегии

Bingo е игра предимно на късмета и се играе предимно за удоволствие. И все пак съществуват накои стратегически подхода които могат да ти помогнат да печелиш в онлайн бинго игрите.

• Когато играеш с допълнителни карти шансовете ти за победа значително се увеличават. Три са основните неща които трябва да знаете при избора си на карти: брой на играчи участващи в играта, стойността на всяка карта и сумата която е в залог. Винаги е по добре да се играе с максимален брой карти, но броят на играчите и паричната награда трябва да се имат също в предвид. Когато се играе с по- малък брой бинго карти, паричната награда е по- ниска, но шансовете да завършите като победител се увеличава.

• Нашият съвет е да не играете в пиковете часове, когато онлайн бинго залите са препълнени с играчи. Бинго игри с по- голям джакпот означава повече противници, но и огромна сума реални пари които чакат да бъдат спечелени.