Мисията невъзможна Режим Фантом / Mission: Impossible – Ghost Protocol

52
Добави коментар
biliana
biliana

Том Круз отново влиза в кожата на Итън Хънт за новата част на екшъна Мисията Невъзможна Режим Фантом.В актьорския списък намираме още имената на Саймън Пег, Маги Кю, Пола Патън, Винг Реймс, Джош Холоуей, Анил Капур, Джеръми Ренър, Том Уилкинсън.

Историята започва с закриването на аайната служба IMF след като е въвлечена в международен заговор за терористична бомбена атака над Кремъл. Президентът на САЩ дава старт на режим „Фантом”. Итън Хънт и неговият нов екип ще трябва да премине под дълбоко прикритие, за да изчисти името на организацията. Тъй като цялата операция е свръх секретна те не могат да разчитат на помощ от никой и ако някой от тях бъде заловен, ще бъде обявен за терорист.

Към емблематичния агент Итън Хънт (Том Круз) се присъединяват нови лица – Джереми Ренер, познат от оскаровия „Войната е опиат” и Паула Патън („Прешъс”). В ролята на Бенджи Дун се завръща Саймън Пег.

Режисьор на четвъртата Мисия Невъзможна e Брад Бърд (познат ни от “Феноменалните”), а световната премиера се състоя на 16 декември 2011 г.

Ето и трейлъра на Мисията Невъзможна Режим Фантом , който обещава невероятно зрелище пред големия екран: