Хубави къщи: Прозрачна къща на брега на океана

10
Добави коментар

Прозрачна къща на брега на океана

Тази хубава къща се разполага върху площ от 900 кв. м на брега на океана в уединена лагуна. За да се получи тази къща на мечтите, сградата е претърпяла известни реконструкции – повечето от стените са премахнати и са заменени с огромни прозорци, простиращи се от пода до тавана.
Къщата е разположена буквално на няколко метра от брега, на естествена природна издатина в релефа, така че обитетелите й могат да се похвалят с уникалната гледка на разбиващите се морски вълни в стъклените стени на къщата.
Прозрчната къща
Сградата е позиционирана върху наклонената равнина на
брега, което е позволило на архитектите да създадат една раздвижена къща
– всеки етаж е с различен по големина под, което създава усещане за
големи и светли пространства, разделени на интересни интериорни зони,
както можем да забележим от цялостното вътрешно организиране на тази
хубава къща.
Кухнята на къщата разкрива една от най-красивите гледки в къщата, за
да може да й се любува цялото семейство, събирайки се около масата.
Всички електроуреди в кухнята са от неръждаема стомана, а подовете са
каменни.
Кухнята на къщата

На най-високият етаж от къщата е разположена стаята на собствениците. Това е и най-светлата и просторна част от къщата, която също така разполага с уединена слънчева тераса с прекрасна гледка към океана. Погледанти отгоре терасите създават игриво и интересно усещане, защото са разположени зигзагообразно и всяка тераса разкрива част от тази разположена под нея.
Терасите

От всички помещения в тази хубава крайбрежна къща се разкриват изключителни гледки както към океана с неговите прекрасни залези, така и към красивите светлинки на острова.
Цената на тази хубава къщата е само $5,995,000. Срещу тази скромна сума вие може да сбъднете своите мечти и наистина да заживеете в нея – стига да ви го позволява бюджета.