Дженифър Анистън си купи имение в Бел Еър за 21 милиона долара

37
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Дженифър Анистън си купи имение в Бел Еър за 21 милиона долара

Дженифър Анистън стана  собственик на богат парцел с площ  8500 квадратни фута  в богатия квартал на Лос Анджелис  Бел Еър. Целта на голямата покупка е да се отърве от нахалните папараци и от нежелани опити за кражба.

Имоти на филмовите звезди

Преговорите за имението бяха доста трудни, като предишните собственици искаха  цена от  $ 24.900.000 милиона, но приятеля на звездата успя да смъкне  почти 4 милиона долара.

Големият  3.5 акра имот е в полите на планината Санта Моника, като следва да се отбележи, че  е в комплекс от затворен тип, който е дом също на  звезди като Никълъс Кейдж, Хю Хефнър и Лорън Бекол.

Но самата покупка не е толкова важна колкото  слуховете , че тя очаква бебе от гаджето си Джъстин Тероу.

Колко са богати филмовите супер звезди

Историите започват след като Анистън казала на своя  агент, че  се нуждае от почивка и не иска  да се ангажира за момента  с повече филми в обозримо бъдеще.

Но може би това решение се дължи на факта , че актрисата  искат просто да прекара  известно време с приятеля си от осем месеца и да обнови  новата си къща.

„Забавлявам се и се наслаждавам на живота“, каза Анистън пред  едно архитектурно Digest списание през миналата година.

Именно в това списание беше включен  нейният имот от  10 000 квадратни фута, след като тя го даде на еко-приятели да му направят основен ремонт,  включително да сложат и слънчев панел.

Имението беше доста функционално, като имаше  отделна къща за гости с плувен  басейн, лозе и винарска изба.

Дженифър Анистън  е доста  предпазлива към инвестициите за  недвижими имоти. Тя  продаде в  Бевърли Хилс имение за 37 милиона долара миналата година и си купи един декар имот за  13,5 милиона  долара.

Именно там тя предприе големи реформи , включително усъвършенстване  системата  за сигурност  от  нахалните папараци. Дженифър  също сподели, че нейната любима стая в къщата е кухнята.

Тя с умиление си спомни миналото, когато седеше на кухненския плот  като дете,  похапвайки си от вкусотиите на мама и се е смяла от сърце. Тя все още смята, че кухнята е мястото, където тя прекарва най-много време. Любовта към архитектурата и по-специално обновяването на дома го дължи на нейният  бивш съпруг Брад Пит.

Двойката купи навремето  10 000 кв. фута  къща във френски нормандски стил в Бевърли Хилс за около $ 13,5 милиона долара. След  две години прекарани в  обновяване,  сега се  продава като част от уреждането на развода си за $ 28 млн. долара.

Нека припомним, че Брад Пит заряза Дженифър Анистън за да се събере с  Анджелина Джоли.

На въпрос от журналист дали харесва процеса на обновяване на един дом, Дженифър лаконично отговори: „Да, проектираш  къща е като да правиш филм. След като сте готови, искате да кажете:“ Надявам се всички вие да го харесате.“