Природата у дома » eMODNO у дома

5
Добави коментар
svetla58
svetla58

Студеното време винаги ни кара да си мислим за уют и топлина, затова днес решихме да ви потопим в атмосферата на един дом, който носи точно такова усещане. Модата в интериора ни предлага какви ли не интерпретации за оформление на пространството, пресъздаващи креативните идеи на дизайнерите.

Изчистените линии са супер актуална стилистика, но ако тя не бъде съчетана с елементи, които да носят уют, във вашия дом ще лъха студенина. Представяме ви една ултра модерна къща в Сао Пауло, в която природата буквално е „нахлула”.

Каменният зид в градината преминава и към вътрешните стени на стаите. Масивния камък е балансиран от много простор и достатъчно количество светлина, благодарение на стъклените стени. Останалата част от стените са облицовани с дърво, което също има водещо присъствие в оформлението на пространството.

Изключително ни впечатлиха „дървените” подвързии на книгите, които кореспондират по уникален начин с обстановката и придават индивидуален почерк на интериора. Нарязани дървени трупчета, разположени в секцията в хола, също носят декоративна функция.

В цветово отношение са използвани натурални, земни цветове, които допълват усещането, че се намираме сред природата. Насладете се на тази красота и почерпете идеи за обзавеждането на вашия модерен, но уютен дом!

Автор: Делица Цонева