Вижте кой е идеалният подарък за Свети Валентин!

44
Добави коментар
smellbg
smellbg

Парфюм, шоколади или цветя? От трите най-популярни подаръци за Св. Валентин, само един не съдържа калории и няма да повехне скоро. Ароматът е вечен подарък, който създава траен спомен и остава дълго след като и последната капка е използвана.

 „Една капка парфюм може да каже всичко, да направи всичко“, казва Рошел Блум. Истината е, че един хубав аромат може да се окаже първата стъпка към първа целувка, романтична вечер, и още нещо…  Да не говорим за оставащите вечни спомени от незабравия подарък.

Знаейки че, изборът на парфюм е труден и понякога отегчителен, Smell.bg състави справочник за пазаруване на най-романтичната покупка за празника на влюбените.

И още нещо … Само СЕГА, грабни един от предложените по-долу парфюми като използваш  КУПОНА за намаление LOVE, и ще получиш отстъпка от 14%.

 

Добър избор са сладките, романтични аромати с елегантни флорални елементи. Също така подходящи са и ароматите със свежи нотки на цитрусови плодове, както и тези съдържащи зелени листа и прясна вода (включително уханието на морски бриз…) за един наистина специален Свети Валентин. Можете спокойно да изберете и комбинация между тях. Експериментирайте смело!
От друга страна Денят на Влюбените е в разгара на зимата, така че силните аромати като сандалово дърво, кедър, тютюн, кожа, мускус и изискани нотки на дърво примесени с цветя и плодове са изключително подходящи по отношение на сезона. Парфюмите, съдържащи тези нотки ще ви придадат едно изключително привлекателно усещане за мистериозност.
Пикантните аромати, от друга страна, винаги са били и винаги ще бъдат въплъщение на очарование и страст, така че, ако искате човекът до вас да полети из облаците, то насочете се към тези аромати…

Всичко зависи от вас, но определено ви препоръчваме да подходите с внимание и любов, за да оставите един приятен спомен у вас и вашата половинка за цялата година…