В долината на розите » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

В пълно противоречие с времето, модните и козметични брандове ни карат да усещаме лекия и приятен полъх на пролетта, за която така силно копнеем. Много нежност и неописуема романтика ни очаква с новата козметична серия на френската марка Lancome – Roseraie des Delices.

Рекламната кампания ни пренася в цветна розова градина, където тържествува блаженство и красота. Както се досещате колекцията е вдъхновена от естетиката на розата, която от край време е символ на любовта и чувствеността на жената.

Цветовата палитра събужда сетивата с най-нежните и свежи нюанси на пролетта, които ще придадат сияен вид на кожата ви и ще ви накарат да се почувствате като истинско цвете.

Новата колекция гримове включва сенки за очи в розово и ментово зелено, деликатен руж с красива щампа на роза, червила и гланцове в бонбонено розово и бледо оранжево и три вида лак за нокти в пастелна тоналност – розов, зелен и корал.

Елегантният дизайн на серията е създаден от Aaron de Mey. Линията ще бъде пусната на пазара през средата на месец февруари. Цените на продуктите варират от 16$ до 48$.

Автор: Делица Цонева