Божията Воля и Света

60
Добави коментар

Червения комунистически змей (Антихриста) завзе една трета от човечеството, отрече Бог и доведе до смъртта на 150 милиона. Християните така и не разбраха, че пророкуваното в Откровения 12,13 глава се изпълни. Червения звяр (Антихриста)

бе Комунизмът

В Последните дни сатана ще предаде цялата си власт на на антихриста! … звярът и лъжепророкът е този на когото сатана/дяволът/ дава власт в последните дни да преследва вярващите… Библията го нарича Антихриста и Червения змей.

Малко хора осъзнаха, че това пророчество за Червения змей (Антихриста) бе изпълнено през 20 век. Сатана даде огромна идеологическа сила на Червения земй (Комунизма) чрез лъжепророка си (Маркс). И така се опита да заличи християнството и всяка вяра в Бога.

Според Маркс, най-голямото зло бе вярата в Бог. Той я критикува като „опиат за народа“. Ленин допълва, „като чуят думата „Бог“ да не знаят какво означава това. И както е описано в Откровения, който не е приел червения печат, не можеше нищо, само на тези с Червена Партийна книжка се позволяваха много неща. В същото време вярващите бяха изгаряни живи (дори в България има много масови гробове на изгорени живи християни)… както си го пише в откровения 12 и 13 глава. КГБ (другия звяр, с описанието на който започва 13 глава на Откровение) управляваше в присъствието на първия и караше с знамения и огън всички да се кланят на Партииния червен змей.

И въпреки това Християни все още си чакат Антихриста и гоненията! Има да си чакате, като фарисейте, дето Исус дойде, а те така и не разбраха, че Месията е тука и го убиха… Като повторят същото християните спрямо Второто пришествие, какво друго да им каже освен, „Махнете се от мене вие злодейци“… Та въпроса е като дойде Второто пришествие „като крадец в ноща“, както самия Исус пита, „ще намери ли вяра“. Разбира се, че има вярващи в църквите, но Исус пита дали християните ще го приемат и последват или ще го преследват като сектант и еретик, точно както и Фарисеите направиха спрямо Исус? Бас държа, че ще повторят същото като фарисеите… то си е в грешната ни сатанинска природа…

Съдния ден идва скоро след появата на Комунизма След появата на Червения змей, откровения 12:5 обещава раждането на Безгрешно дете, което още от раждането си има връзка с Бога… и което Комунизма (Червения змей) ще се опита да унищожи… Но в 19 глава вече четем, как това дете е пораснало и идва победоносно, унищожавайки Червения змей. Тук Библията е категорични, Той идва с „ново име“ (не Исус), което никой не знае… и името му ще бъде „Божието слово“ (На Корейски „Мун“).

Защото както второто пришествие на Исая се изпълнява от Йоан Кръстител (друг човек, с ново име, но същата мисия), така и Второто пришествие на Исус ще се осъществи според Библията от друга личност, на която Исус заявява „На този който върши дела чисти като моите (демек безгрешен) аз ще предам мисията си, така както аз получих от Отца си, и той ще управлява всички народи (Помазаник за Цар на царете, или Месия, Христос)…

Християни и правителства ще воюват срещу Него

Тук Исус директно утвърждава, че Месиянската Мисия при второто пришествие ще бъде дадена лично от него на безгрешна и чиста личност, каквато никой от нас грешните определено не е. Значи Второто пришествие ще се роди в наши дни… като крадец в ноща… и християните които не им стигне маслото на светилника (разбирането и вярата) за да прозрат това, ще се окажат в позицията на фарисеите… Без да се усетят, и в името на Библията те ще преследват и подтикват управниците на днешния ден да воюват срещу Второто пришествие. Тази битка се нарича Армагедон. Прочетете за нея в 19 глава на откровения и ми отговорете, защо и как днешните президенти и правителства пише, че ще воюват срещу идващия в славата си на бял кон Месия при второто пришествие? Защо в Лука, самия Исус, говорейки за Второто пришествие заявява, че преди да бъде приет Той (Господаря на второто пришествие) ще бъде отхвърлен от това поколение. Или още си мислите че второто пришествие идва на изпарените облаци,

Значението на „Идване с Облаците“

Библията сама казва че става дума за „Облаци от свидетели“? Грабването, не е в бъквалния въздух и облаци… защото Божия идеал никога не е бил там. Божия идеал е в сърцата ни и способността да обичаме… и грабването също е в сърцата ни. Двама ще лежите на едно легло, единия ще чуе тези думи и те ще грабнат сърцето му, а другия ще затвори сърцето си и не ще приеме… лошото е, че повечето ще затворят сърцата си пред тази гола истина … и за това е казано че пътя е тесен. Но човешките бабини деветини за Облаци и мистеричен съд, болшенството лесно ги приема… все са ни харесвали и изнасяли на безотговорната ни грешна природа такива мистични и чудотворни фантазии… В които винаги ние сме добрите а лошите ще бъдат наказани… И как само потриваме ръце от радост, че ще страдат за вечността, без да осъзнаваме че с какъвто съд съдим с такъв ще ни бъде съдено. Божието царство трябва да се установи на земята Поне това е молитвата Христова, да бъде царството и на земята… както и на Небето (в духовния свят). Други места освен Физическия и Духовния свят няма. Но и в духовния свят, все още нямаме чисто установено Небесно царство… а имаме, Ад и Рай. Небето е празно, понеже никой не е стигнал до това ниво. Исус казва, „Каквото посеем на земята, това ще пожънем на небето (във вечния духовен живот)“. Значи, няма ли Божие царство на земята, нама да го пожънем и в духовния свят (на Небето). А Комунизмът искаше да установи Земен идеал без Бог, отричайки духовните принципи и замествайки ги са абсолютен материализъм и атеизъм. Марксузма твърдо отрече принципа на любовта, като „опиум“, а издигна диалектическия принцип за развитие чрез революция, насилие и диктатура.

Сатана е една стъпка преди Бог След грехопадението на човека сатана винаги е имал правото да изгради собствена система преди Бог да направи каквото и да било. Затова преди Бог да изпрати Второто пришествие и изгради Своя идеал сатана се опитва да изгради псевдо идеал чрез Марксизма. Поради този принцип на възстановяването Библията предрича идването на Червения Змей – Антихриста. Първата и Втората световни войни също бяха започнати от Антихристи, но те нямаха идеологическата сила която Марксизма даде за отричането на Бога и духовното в хората. Само заради сатанинската си идеология и заради силата на сатана зад този нечовешки режим, комунизма доведе до смъртта на 150 милиона души в мирно време. Това се случва само един път в историята. Това е Червения змей описан в Библията и той вече дойде.

Как Сатана ни кара да вършим зло?

Защо вършим зло като знаем че ще ни одведе в ада? Дори когато сме вярващи и не желаем, пак грешим! Защо? Защото е станало навик, изкривен начин да запълваме времето си, фалшив метод за търсене на любов и радост по непринципен начин. Сърцата ни са егоистични защото плътските доминира над духовните ни желания… Духа и тялото ни са в постоянна битка… признаите си, по-често плътските желания ще победят ако вече са ни станали навик! „Окаян аз, кой ще ме избави от тази вътрешна борба“ проплаква дори светец като Павел. Няма спасение за този проблем до второто пришествие, завършва той.

Само ако приемем и следваме Годподаря на Второто пришествие, най-после ще можем да освободим тялото си от влиянието на греха, и ще можем и в дух и тяло да се обединим в Бога. Да нямаме вътрешен конфликт, да станем съвършенни както е съвършен нашия Отец. Едва тогава ние ще можем да станем „Храм на Бог“, както заявява Библията, и Божия закон да е записан в сърцата ни. Трябва ДА СЕ НАУЧИМ ДА ОБИЧАМЕ един друг, вместо да спорим, да се обвиняваме, и критикуваме… все неща водещи до разцепление (Дело на плътта водещо то смърт според Галатяни).

Накрая, според модела на свадбата на Второто пришествие, където библията казва, че всички ще бъдат поканени, явно ние самите ще можем за пъви път в историята да създадем благословени от Бог семейства в истинска любов, и от тях да започне новия свят (ново небе и нова земя). С други думи хората с обединени дух и тяло, и като обединени в истинска любов семейства ще сложат края на корумпирания свят на зло и войни в който Сатана господстваше досега. И от тук нататък ще започне новата история с център Бог – Свят на Истинска Любов, наречен още Небесното Царство…

Кулминацията на борбата между доброто и злото

Духовната битка която става в последните дни за тази промяна се нарича Армагедон, а Свадбата на Агнеца е появата на първото в човешката история Съвършенно Семейство (благословено от Бог и отделено от Сатана), което ще даде раждането на безгрешни деца, без никакво обвинение от Сатана. Деца които имат стойността на синове и дъщери на Бог също като Исус. Е първоначално Адам и Ева трябваше да изградят такова съвършенно семейство, но понеже обратното, семейството им даде началото на всичкото зло и егоистичната любов вместо истинската… то Края на Библията се обещава Свадбата на Месията – появата на първото безгрешно семейство, възстановяването на това което първите предци не осъществиха.

Само истината и любовта ще променят света

Само като се възстанови това което е разрушено, новата история ще започне… „Ново Небе и Нова Земя“. А не забравяйте че стряшния съд е чрез „Меча който излиза от устата“ на Второто пришествие, демек с „истината“ а не буквални бедствия и убииства. Също, казва библията, „Не е ли Словото като Огън“, така че не очаквайте буквален огън да унищожи земята. Бог даде дъгата като обещание, че никога няма да унищожи хората, животните, нито земята. Някои християни трябва да си прочетат Библията преди да си правят човешки измислици-премислици за последните дни.

Само истината и любовта ще променят света. Бог може да ни даде истината чрез Месиянската фигура, но ние сме тези които трябва да започнем да живеем според нея. Ако ние не се научим да обичаме и живеем в любов помежду си независимо от религията, националността и расата си, то Бог не може да ни накара насила. Ето защо човечеството трябва да се пробуди в последните дни и изпълни тази своя отговорност, а не да чакаме наготово Идеалния свят да ни падне от Небето.

ПЛАНЪТ ЗА СПАСЕНИЕ: МИСИЯ НА МЕСИЯТА

Какво представлява спасението? Спасението е възстановяване: Какво представлява човек станал идеална личност? Каква е целта на месията? Прочети

ПРИНЦИПЪТ: ВЪВЕДЕНИЕ 1 ГЛАВА: ПРИНЦИПИ НА ТВОРЕНИЕТО 2 ГЛАВА: ГРЕХОПАДЕНИЕТО 3 ГЛАВА: МИСИЯ НА МЕСИЯТА4 ГЛАВА: ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ