В окото на бурята

2
Добави коментар
evgord
evgord

Към Диана:
Разбрах те какво представляваш още като попаднах на първия ти коментар, не съм се излъгал. Много работи ти липсват госпожа, така да знаеш и го казвам не за да те засегна, а да си вземеш поука. Никой нормален човек няма да гледа на тези снимки като на красиви. Красиви са тучни, зелени ливади с цветя в различни цветове на дъгата, синьо, слънчево небе , водопад, синьо планинско езеро и т.н. Ти харесваш това, от което нормалните хора се плашат, харесваш тъмна студена вода как се разбива в моста…това е зловещо госпожа. Имаш много извратен усет за красота, навярно дължащ се на прекалена вътрешна агресия и злоба. Когато няма накъде да излиза тая злоба, почвате да харесвате и да се кефите на неща, от които нормалните хора потръпват.
За тебе е ужасно, когато хора умират тук в България. За мене е ужасно, когато умират хора и тук, и по цял свят… Наистина сме различни госпожа.
Различни хора, различни гледни точки, но все пак правилната гледна точка е една. Така, че когато се гневя имам защо да се гневя и на кого да се гневя. Усмихвай се и се радвай коооолкото си искаш, то си е твоя работа все пак.
Защо си във Виена госпожа? Иди в Бургас да живееш, след като толкова много го обичаш. Мнооого е лесно така отдалеч да се дават подигравателни оценки, нали?

Към Тония:
Няма какво да ме пъдиш, аз сам не искам да стъпвам в Бургас. И тебе като те гледам как пишеш и колко „богат“ речник имаш…будиш погнуса наистина, повярвай ми.
Колкото до фотографите – те имат пълното право да си снимат каквото си поискат, тях не ги намесвай, аз нищо лошо не съм казал за тях. Въпросът е хора като теб какво мислят и какви коментари пишат тука.
Антарктида, Арктика, Хималаите нямат нищо общо – те са страхотни, рядко населени места за снимки и величествено красиви, въобще не са в тази категория снимки, каквито са представени тука, така че и твоята гледна точка никаква я няма.
Та какво излиза на практика – вие нямате грам интелект, нямате усет що е то красиво и що е зловещо, нямате усет къде на кое да кажеш красиво и къде не, нямате култура на оценяване…от подобна простотия стоя надалеч и се пазя много усърдно!