Espresso 1882-Нов стандарт в категория кафе капсули. -Трипинг ЕООД

1
Добави коментар
tripping
tripping

КАПСУЛИ ESPRESSO 1882

 

Кафе Верняно представя Espresso- Новата линия кафе капсули, съвместими с всички Nespresso® машини. В продължение на 130 години Caffe  Vergnano създава най- доброто еспресо като избира най- ценните сортове кафе от най- добрите плантации в света, следвайки традиционните и древни методи за изпичане. Днес Caffe Vergnano 1882 е първата Компания, която създава една иновация, позволяваща на потребителя да се наслади в своя дом на кафе- толкова добро, колкото в най- добрите заведения.  В новия продукт Espresso са концентрирани целия опит и умения на Компанията, която се приема за  Доайен на италианското еспресо.

 

Новите кафе капсули Espresso са уникален по своята същност продукт, предмет на качествено нов патент, защитен от Кафе Верняно, който сам по себе си е революция във все по- популярните системи кафе капсули. Въпреки че новите кафе капсули Espresso са съвместими с всички Nespresso® машини, продуктът представя напълно нови референции за сегмента.

 

Espresso кафе капсулите са 100% биоразградими, без отрицателно въздействие върху околната среда. Пълното разграждане на капсулата отнема 800 дни, за разлика от алуминиевите, чиито срок за разграждаме е 1000 години. Продуктът е направен в съответствие с Европейката Директива 94/62/CE. като се спазва ISO14855 Метод за тестване. Тази уникална иновация е плод на партньорството на Caffe Vergnano с Mocchiavelli- водещата италианска Компания в производството на пластмаса.

 

Другата забележителна уникална иновация, патентована от Кафе Верняно, е начина на функциониране, при който екстракцията се получава в следствие на автоматични мембрани, които се отварят от налягането на водата без капсулата да бъде пробивана, подобно на Nespresso®  капсулите.

 

Линията Espresso включва 4 разновидности- Arabica, Cremoso, Intenso и Decaffeinato.Всяка кутия съдържа 10 индивидуално опаковани кафе капсули като се гарантира пълно запазване на аромата и качеството на продуктите. Опаковките за новата линия са направени съобразно бутиковия имидж на Компанията и показват нейната ангажираност за опазване на околната среда. На всяка кутия личи зеленото лого „Кафе Верняно за околната среда”, което уведомява клиентите, че опаковките са произведени от рециклираща се хартия и капсулите са направени от 100% биоразградима пластмаса (патентовани).

 

Кафе машините Espresso са предмет на партньорство между Кафе Верняно и водещия производител на електроуреди Polti. Целите на Компаниите са перфектния резултат в чашата и елегантния дизайн.

 

Пазарната стратегия на Верняно е новия продукт да се предлага в основните вериги супермаркети като основната идея е бутиковите продукти на марката, станали символ на „Произведено в Италия” по целия свят, да са по-достъпни за потребителя. По този начин се цели максимално улесняване на клиентите за достъп до марката, без да бъдат задължавани да посещават бутици или да пазаруват по Интернет.

 

Марката Nespresso® не е собственост на Кафе Верняно и други свързани Компании.

Вижте продуктите