Много хубаво не е на хубаво

47
Добави коментар
news359
news359

Това гласяло ново британско допитване на учените. Те установили,  че когато един мъж започне да изразява чувствата си, малко повече от обикновено, вместо това да зарадва жената, тя изпада в дълбок смут и съмнение, че нещо всъщност не е наред в отношенията им.

Не,  че това е някаква нова истина- все пак това е още едно проучване , което се опитва да докаже, че ние жените не знаем какво искаме. Проучването показва , че представителките на нежния пол  не биха се  зарадвали на инцидентен букет рози. Напротив. Биха започнали да „душат” около половинката си и да търсят какво точно се опитва да скрие той от тях. Психолози констатират че 2/3 , жените започват вътрешна борба , ако партньорът им показва нови умения в леглото, мислейки си , че им изневерява и ги е научил другаде. Въпреки съмненията обаче, 1/3 от жените на драго сърце си затварят очите за малките трикове и жестове , ако те са добри и откриват перфектни перспективи за брак.

Анкетата показва, че всяка 5-та жена стига до извода , че половинката им има друга сериозна връзка , ако той рязко промени отношението си, стане по-гальовен , по-любвеобилен. Допитаните мъже обаче, отговарят съвсем различно. За тях една промяна у партньорката не значи друга връзка или леко кривване , а по-скоро те  ще се наслаждават на случващото се без да го премислят твърде задълбочено./news359

Лондон/Великобритания