Тайните за красота на Вихра

41
Добави коментар
temi
temi

Вихра започна нов живот и нова кариера. „Отчаяната съпруга“ на Иван Христов вече е водеща на ток шоуто по TV7 “Споделено с Вихра”. Какви са тайните за красота на Вихра, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Вихра стана известна като водеща на „Отчаяните съпруги“ от  „Станция Нова“ по Nova TV и по ирония на съдбата се разведе със съпруга си след изневяра, която стана публично достояние. Но красивата и силна Вихра успя да преодолее драмите в личния си живот и отново е във вихъра си на телевизионния фронт, този път като водеща на социалното ток шоу по TV7 “Споделено с Вихра”. В предаването се дискутират проблемите и личните истории на обикновените хора, заедно с известни личности и психолози.Какви са тайните за красота на Вихра, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Какво е твоето определение за красота? Вихра: За красотата не може да има определение, красотата е усещане!

Какъв е стилът ти на обличане? Вихра: Спортен! Отскоро започнах да се обличам по-елегантно на моменти, но обичам  нестандартните комбинации. С риск понякога да изглеждам нелепо се обличам ексцентрично. Обичам гумени ботуши с ефирна рокля! Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Вихра: Харесвам Ескада, нямам нищо от тази марка, защото не мога да си я позволя (надявам се някой ден да имам тази възможност). От българските дизайнери моята най-любима е София Борисова. Тя е невероятен човек и това личи, когато твори. Роклите й са фантастични! Булчинската ми рокля е нейно дело и аз страхотно си я обичам!

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Вихра: Обичам да пазарувам, но не прекалявам.

Колко чифта обувки имаш? Вихра: Нямам никаква представа.

Малки или големи чанти? Вихра: Големи, обожавам ги!

Какви бижута носиш? Вихра: Харесвам големи бижута! Харесвам камъни. Каква козметика използваш? Вихра: Шисейдо, Есте Лаудер, Елизабет Арден! С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Вихра: Разбира се, душ и много основно почистване на лицето!

Какъв грим предпочиташ? Вихра:В живота не се гримирам силно, но обичам да съм гримирана,а в ефир държа да имам изкуствени мигли, правят очите ми красиви.

Кой е любимият ти парфюм? Вихра: Van Cleef&Arpels  Orchidee Vanille.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Вихра: Не съм се възползвала, но бих го направила с удоволствие.

Коя част от тялото си би коригирала? Вихра: Засега мисля, че съм ок, но бих си сложила силиконови импланти.

Спазваш ли диети? Вихра: Да, от време на време. Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Вихра: Сирене, мляко, салати, хляб.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения? Вихра: Аз не съм ценител на храната, но с моята приятелка Нели ужасно обичаме пържени картофи. Сладко не обичам.

Как поддържаш фигурата си? Вихра: Правя отчаяни опити да ходя на аеробика.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Вихра: На фризьор не толкова често, но на маникюр всяка седмица. На козметик не ходя, не обичам да пипат лицето ми. Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Вихра: Не обичам СПА центрове, изнервям се от дълги процедури.

Страх ли те е от старостта? Вихра: Да.

Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата? Вихра: Влюбена съм в дъщеря си. Тя е най-красивото нещо, което съм  видяла на този свят!

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Вихра: Тези недостатъци винаги оставят белези върху външността ни, неминуемо е!

Каква е цената на красотата? Вихра: Поносима.

Снимки: Споделено с Вихра/TV7 10.02.2012/Интервю на Биляна Божилова