Studio 5

0
Добави коментар
ani07
ani07

   Студио 5, Благоевград, организира лицензирани от МОН курсове по Класически и Лечебен масаж. Учебният план е утвърден от  Национална агенция за професионално обучение и образование ( НАПОО ), към Министерство на образованието. В учебния процес са ангажирани висококвалифицирани преподаватели – кинезитерапевти, което гарантира високото ниво на обучение.

На успешно завършилите, се издават сeртификати и удостоверения, които им дават право да кандидатстват за работа в страната и чужбина. Към сертификата се издава и Europass приложение, за всички желаещи да работят, извън страната.

Тъй като сме  съпричастни с Вашата ангажираност, ние Ви предлагаме по-разчупени схеми на обучение.

 Класически и лечебен масаж
Продължителност: 120 учебни часа
Цена на курса 500 лв.

 Курсът по Класически и лечебен масаж, провеждан в Студио 5, е по-различен от  останалите курсове, които се провеждат. Ние смятаме, че за да станете успешен професионалист, трябва да имате добрата теоретична основа, съчетана с правилно, подбраните практически знания!

 Сферите в които масажът се практикува, всекидневно повишават критериите си за работа, именно поради тази причина, в курса по класически и лечебен масаж са заложени модули като антицелулитен масаж, спортен масаж, източни масажни техники. Смятам, че сами осъзнавате важността, на тези допълнителни знания!