Романтична вечеря и много изненади от IVET.BG » shop Гид

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

14 февруари е признат за световен празник на любовта и влюбените. Именно на този ден се стараем още повече да покажем на любимия човек колко силни са чувствата ни към него. Най-често това са инцидентни старания, които в обикновените дни са малко. А начините да покажеш обичта си са различни, достатъчно е да бъдете по-внимателни към нуждите и желанията на Вашия любим.

Средновековният обичай да се пишат любовни послания на празника на Свети Валентин се е запазил и до днес. В духа на тази романтична традиция онлайн магазин IVET.BG организира конкурс на фен страницата си в социалната мрежа Facebook.

За да участвате в конкурса е необходимо да харесате фен страница. На нея е интегрирано приложение за празника на Свети Валентин, чрез което можете да изпратите романтично послание на любимия човек.

От изпратените пожелания IVET.BG ще избере 10-те най-романтични. Техните автори ще получат награда – романтична вечеря за двама в ресторант „Корзо”. На дамите Ivet.BG ще поднесе допълнителен подарък-изненада.

Идеята за размяна на подаръци в Деня на Свети Валентин може да се превърне в незабравимо изживяване за всяка влюбена двойка. Всяка жена би се чувствала специална и желана, когато е облечена в красива и изискана дреха. Многократно се потвърждава и факта, че за мъжа няма нещо по-красиво от женското тяло на любимата, облечено в изкусително секси бельо. Това е може да бъде приятен подарък-изненада за любимата, който да превърне най-романтичния ден в годината наистина незабравим. Онлайн магазин IVET.BG може да осъществим тази идея, предлагайки съблазнително дамско бельо, с което да превърнете любовните си фантазии в реалност. Разгледайте категория „Доставка 24 часа” и изберете Вашия неустоим подарък.

Отпразнувайте Деня на Любовта в неповторимата атмосфера на чувствата, облечени в блясък и мечти!

За да участвате в конкурса, моля кликнете тук.