Седмица на модата в Ню Йорк: Роклите на Victoria Beckh :: Codemoda.com

2
Добави коментар
sivushka
sivushka

NYFW есен-зима 2012/13: Роклите на Victoria Beckham

Виктория Бекъм представи своята ready-to-wear колекция за сезон есен-зима 2012-2013 на Седмицата на модата в Ню Йорк. Както винаги, облеклата на дизайнерката са предназначени за изисканата, красива и секси жена. Бекъм  отново представя модели, които самата тя би носила с удоволствие. За следващия студен сезон тя смесва  доза британския стил с милитъри мотиви, за да направи облеклата неповторими. 

 

 

Роклята е в центъра на колекцията. Тя присъства във всички визии. Мини или до коляното, монохромна или съчетаваща няколко цвята, винаги подчертаваща силуета. В част от визиите роклята е комбинирана с тънък колан, увит няколко пъти около талията, подчертавайки стройната фигура. Дизайнерката представя и няколко интерпретации на класическата малка черна рокля. 

 

 

Палта със средна дължина допълват част от визиите, за да напомнят, че все пак колекцията е предназначена за студения сезон. Палитрата на облеклата е в тъмната гама. Високи боти, комбинирани с вълнен чорап с дължина почти до коляното придават доза уникалност на моделите. Среден размер градски чанти или мини пликове завършват визиите в колекцията. 

 

 

14-02-2012

Автор : Недялко Неделчев

Снимки :