Изящни мигли за магнетичен поглед

21
Добави коментар
Laverdad
Laverdad

Изящни мигли за магнетичен поглед
15.02.2012 • от Цвети Тошева10429 прегледа 0 коментара

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Вижте още

Светът празнува нов пробив в областта на медицината – контактни лещи, които могат да възстановят загубено зрение.

Изящно извитите, с подходящо подбрана спирала, мигли са финалният щрих за постигане на магнетичен поглед. Защото колкото и перфектно да е нанесен гримът върху очите ти, той не би могъл да бъде съвършен без правилната спирала.

И тъй като днес в повечето случаи този продукт е с мултифункционално действие, ние ти предлагаме няколко трика, с които да подсилиш ефекта на изящните мигли за магнетичен поглед.

И така, как изглеждат изящните мигли? Като в телевизионна реклама – наситено черни, плътни, дълги, многоизмерни и абсолютно приличат на изкуствените. За щастие, всичко това вече може да се постигне само с един продукт – спирала за очи. Така след гланца за устни, спиралата е любимият козметичен аксесоар на жените, особено на онези, които не обичат тежкия грим или изобщо грима в ежедневието.

Подходящо подбраната спирала – за обем, за удължаване, за изкусително подчертаване на окото, може да промени изцяло визията и да направи окото по-будно и по-голямо като в същото време придава дискретност и деликатност на цялостното излъчване. За дамите, които не понасят мисълта да се показват навън без грим, спиралата е идеалният „разкрасяващ” аксесоар – дори на плажа те са въоръжени с водоустоичива такава.

За да постигнеш магнетичен поглед с изящно извити мигли обаче, много важна е подготовката за нанасяне на спиралата. Ето няколко прости трика:

Наложи си да започнеш да използваш инструмент за извиване на мигли, който ще направи погледа ти по-отворен, окото по-голямо и косъмчетата по-обособени, като мигновен лифтинг. За по-добър ефект затопли инструмента няколко минути със сешоар – така ще придобие ефекта на маша за къдрене.
 

Леко напудри миглите, за да създадеш добра основа за захващане и напластяване на спиралата.
 

Нанасяй два пласта спирала на горните мигли, като се съсредоточаваш върху крайчетата и в ъглите на окото. Не чакай преди да нанесеш втория пласт – особено с водоустойчива спирала, тъй като засъхва много бързо и може да се образуват топчета. 
 

Избирай правилно спиралата! Под правилно, имаме предвид не само марката, цената и поносимостта й върху очите ти, но и действието, което оказва върху миглите. Както казахме, повечето съвременни спирали имат мултифункционално действие – т.е едновременно увеличават обема, дължината, плътността и цвета на миглите. Тайната им се крие в множеството микроскопични фибри и обогатени формули, които освен че се напластяват по всяко косъмче от корена до върха му, го подхранват и структурират в желаната форма. А иновативният дизайн на четките довършват останалото. Важно е да не забравяш обаче, че водоустойчивите спирали са с доста по-силно действие и се почистват много по-трудно.  

 

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай