Позитивното – храна за душата: Обикновените срещу Истинските Приятели

85
Добави коментар
Melisa
Melisa

~ . ~ . ~

Обикновените приятели не знаят малкото име на най-близкия ми човек. Истинските приятели имат номера на телефона му в тефтерите и мобилните си.

~ . ~ . ~

Обикновените приятели носят бутилка вино на купоните, които правя. Истинските приятели идват по-рано, за да ми помогнат в подготовката и после остават до по-късно, за да ми помогнат за почистването.

~ . ~ . ~

Обикновените приятели се сърдят, когато им звъня след като са си легнали. Истинските приятели питат, защо ми е отнело толкова време да им позвъня.

~ . ~ . ~

Обикновените приятели се стремят да говорят за моите проблеми. Истинските приятели се стремят да ми помогнат да се справя с проблемите си.

~ . ~ . ~

Обикновените приятели гадаят и питат за моите любовни истории. Истинските приятели знаят толкова много подробности, че ако не бяха истински, можеха да ме шантажират с това.

~ . ~ . ~

Обикновените приятели, когато ме посещават вкъщи, се държат като гости. Истинските приятели отварят хладилника и се обслужват сами.

~ . ~ . ~

Обикновените приятели мислят, че с приятелството ни е свършено, когато имаме разногласия. Истинските приятели знаят, че няма истинско приятелство, ако не сме имали разногласия.

~ . ~ . ~

Обикновените приятели очакват винаги да съм до тях, когато имат нужда от мен. Истинските приятели очакват винаги да са до мен, когато имам нужда от тях.

~ . ~ . ~

Посвещава се на всички истински приятели!