Бързо и ефективно отслабване

47
Добави коментар
freemp4
freemp4

Бързо и ефективно отслабване

Ще ви опишем една много проста двуседмична програма за отслабване, с която ще достигнете желаната фигура абсолютно натурално.

Програмата за отслабване се състои от едно правило, следвайте го точно и ще постигнете успех:

По време на програма си за отслабване яжте три пъти дневно.

Заменете вечерята с плодове и зеленчуци или супа по ваш вкус, без хляб. Вечерята трябва да бъде най-оскъдното ядене през деня, защото след вечеря не извършваме кой знае какви движения, следователно не горим и никакви калории. Храната се разгражда трудно, когато спим, поради хоризонталното положение на тялото.

– След 19:30 никакво ядене. Гледайте да сте привършили с вечерята си до този час. Става дума за хората с нормален режим на лягане, което също е от голямо значение при отслабването.

– След вечеря излезте на разходка за около 30 минути.

– Избягвайте сухи храни.

– Никакви хамбургери и сладкиши. Всеки знае защо американците страдат от затлъстяване.

– Яжте бавно и спокойно. Сдъвквайте храната добре.

– Отделете 45 минути от деня си за упражнения и физически натоварвания.

– Никога не гладувайте. От гладуване полза няма, освен временно отслабване и след това неимоверно напълняване. Яжте толкова, че да бъдете сити. По време на тази програма за отслабване вие ще правите много физически упражнения, който ще изискват енергия, идваща от храната.

Следете стриктно тези съвети и ще постигнете много през тези две седмици.

Яжте здравословно и никога няма да имате проблеми с напълняване и наднормено тегло. Всеки човек се нуждае от различно количество храна. Количеството храна което да приемате трябва да бъде определено от вас самите.

Единственото нещо което трябва да знаете е да не прекалявате и да намалите малко от сегашното количество, успоредно с което да увеличите физическото натоварване. Без да се поизпотите малко няма да отслабнете.

Естествено ако промените начина си на хранене и ядете редовно и по-малко не калорична храна ще има ефект, но много бавен.

За ефективно отслабване съчетайте правилно подходяща диета и подходящи упражнения към нея.