Обувки пролет – лято 2012

25
Добави коментар
frozzen
frozzen

Обувки пролет – лято 2012

Share on Facebook

Tweet

Pin on Pinterest

През пролетта и лятото на 2012 г. ще бъде невъзможно да сте модерни, ако не носите обувки с каишки, ленти и броеници от маниста… Разходете се с нас из тенденциите при обувките за пролет-лято 2012 г.

Световните дизайнери ни подсказват, че този сезон тенденциите при дамските обувки налагат всичко от супер секси фешън модели до по-практични и удобни варианти.

На модните подиуми се появиха маршируващи манекени с изящни обувки и сандали, при които се забелязва една обща характеристика – каишки, които обгръщат глезена по елегантен и ефирен начин. Обувките за наближаващия пролетно-летен сезон ще бъдат значително изрязани, като разкриват голяма част от пръстите.

Photo: head2heels-roxanne.blogspot.com

Токът е средно висок, около 7-8 см, но не всяка жена би могла да си позволи да носи толкова високи обувки всеки ден на работа например… Каишките обаче са отвъд семплата функционалност да придържат обувката. Вярно е, че благодарение на тази добавка няма опасност да тръгнете боси по асфалта, но не е само това. Те са същински аксесоари, обагрени в цветове, различаващи се от цвета на обувката.

Модните специалисти твърдят, че тази година каишките нямат нищо общо с гривнитеоколо глезена, които тийнейджъркитеносят лятото. Обувките с гривни са многоелегантни, супер секси, и далеч нетрадиционни и удобни за разходка в парка.

Във всеки случай обаче,ако решите да се насочите към тозимодел обувки, имайте предвид, че зада бъдат в пълния си блясък, те сеносят само с къси поли и панталони. Не забравяйте също така, че изборът дали да се придържате към таз-годишните тенденции е изцяло във ваши ръце – ако прецените, че това не е вашият стил, изборът на обувки е голям.

Цветовете са от всеки край на спектъра, но кога ли при обувките те са бягали от линията на предизвикателството?! Не само при облеклата ще има принтове – и в обувките тази тенденция ще се вихри. Ако не сте от най-смелите, готови на всякакви експерименти, забравете за кожените, змийските и тигровите принтове.

Харесват ли ви новите тенденции при обувките тази година? В магазините в Сердика Център ще откриете най-доброто от световните брандове.

Снимки: head2heels-roxanne.blogspot.com