Хотел Аджев Хан Сандански » Местоположение

12
Добави коментар
gryp
gryp

Хотел Аджев Хан Сандански » Местоположение

   Семеен хотел „Аджев Хан“ е,построен в традиционен битов стил, единствен за Сандански. разположен в по-тихата част на града. На удобно разстояние от него се намират, както главен път Е79, свързващ България и Гърция, така и центъра на най-слънчевият град в България. Това определя изключително благоприятното стратегическо разположеие на комплекса, както за преминаващи туристи, така и за гости на хотела за по-дълъг престой.

  Изключително е наблегнато на естествените материали – дървото и камъка, които придават домашен уют и комфорт. С типичната си за пиринския край архитектура семеен хотел „Аджев хан” е атрактивно място за отсядане в град Сандански. Настанявайки се в нашия хотел, гостите ще се наслаждават на традиционен български стил, умело съчетан с лукса на съвременните удобства и гостоприемството на българския възрожденски дом.

Семеен хотел „Аджев хан” разполага със 16 двойни стаи, 3 студиа, 2 апартамента, всички уютно обзаведени. Стаите са с живописна гледка към Пирин планина. Апартаментите разполагат със собствено джакузи.

GPS координати: 41.548411,23.275376
Google map