Тайната за красиво тяло на Миранда Кер » ПОТАЙНОСТИ

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Миранда Кер е една от топ манекенките на Victoria’s secret и даже тази година беше звездата на Шоуто на ангелите. Естественото й излъчване я прави един от любимите ни модели, при които се преплитат красива усмивка, детски чар и женственост. А тялото на половинката на Орландо Блум винаги буди възхищение. Дори след като роди, Миранда запази перфектните си мерки, които демонстрира на поредица от фотосесии, дефилета и светски мероприятия.

Още след раждането моделът сподели, че една от тайните й за поддържане на фигурата е диета според кръвната група. Подходящите храни за Миранда Кер са зеленчуците и всички био храни, тъй като тя е кръвната група е „А”. Манекенката консумира по-малко месо (предимно риба) и залага основно на свежи храни като плодове и зеленчуци. Набляга на зеленчуци с богато съдържание на желязо (спанак, аспержи,коприва, зелен грах и др.), тъй като страда от желязодефицитна анемия.

За закуска често похапва мляко с мюсли, препечени филийки, варено яйце, чай или вода с лимон. С подобна хранителна закуска, красавицата има сили за тренировки и ежедневните си задължения. На обяд и вечеря Миранда залага на печена риба с гарнитура от свежи зеленчуци или обилна зелена салата с риба тон. Понякога добавя препечена филийка.

Миранда Кер демонстрира перфектно тяло с пролетната колекция на Victoria’s secret

Между храненията консумира ядки, в които се съдържат много полезни вещества. Тиквата също често присъства в менюто й. През целия ден манекенката пие чай – зелен или от джинджифил. И двата вида действат прочистващо на организма. Консумира много кокосово олио, което добавя дори в чая си.

Освен това тренировките са част от ежедневието на чаровницата. Тя практикува бягане, бокс и пилатес, като винаги я напътства личен треньор. За душевна хармония и спокойствие обича да се занимава и с йога.

Автор: Делица Цонева