Полезни съвети при избора на парфюми

2
Добави коментар
caps
caps

Кой е най-добрият начин да откриете най-добрият аромат или козметиказа мъже? Ето няколко полезни съвета, които могат да ви помогнат много при избора на парфюми:

Когато тествате парфюми пръскайте ги върху тестер вместо върху китката си. Някои хора смятат, че китката е за предпочитане, тъй като аромата на парфюма се смесва с вашия личен аромат, но когато искате да изпробвате много различни аромати най-добре използвайте тестери. Аромата върху тестера няма да се промени за разлика от аромата върху китката ви.
Когато трябва да помиришете много аромати на мъжки парфюми за кратко време е добре да си дадете малка почивка и да излезете за малко на чист въздух, за да могат рецепторите ви за мирис да си починат малко. Прекомерното излагане на силни аромати води до загуба на обоняние. Много парфюмерии имат в магазините си кафе, тъй като аромата на кафето почти веднага неутрализира всякакви други аромати.
След като сте стеснили кръга от желани парфюми вече може да изпробвате 2-3 върху китката си, за да видите как ще се промени техния аромат след като се смеси с вашия личен аромат
Винаги имайте едно на ум за повода поради който си купувате парфюма. Работната среда и ежедневието изискват едни аромати, докато вечерните излизания и флиртовете съвсем други.

Още интересни предложения вижте тук , които може и да олеснят избора ви на парфюми.

Полезни съвети при избора на парфюми 5.00/5 (100.00%) 1 vote