Мис Крокодил Антония Петрова отново с похитителя си Александър

1
Добави коментар
skandalno
skandalno

Антония Петрова с нов цвят на косата, но остава въпросът дали е с нов мъж .

Антония Петрова напоследък постоянно се появява с бившето си гадже Александър Бередин. Двамата се разделиха преди повече от година, след което руският бизнесмен дори я отвлече. Похищението на Антония предизвика отново много нападки по неин адрес, като мнозина я обвиняваха в ПР акция. Явно обаче съмненията за измислено отвличане се оказват верни, тъй като Александър и Мис България 2009 са в повече от добри отношения. Антония Петрова може би е простила на похитителя си и пак се е хвърлила в прегръдките му.
Наскоро в интервю в “ Съпругите “ по Нова телевизия Мис Крокодил намекна за нов мъж в живота си. Явно обаче, въпросният господин няма нищо против

Антония прости на похитителя си Александър.

любимата му да ходи с бившия си по партита. Последното появяване на руснака и Антония беше на откриването на новото заведение на Константин. Двамата през цялото време бяха заедно и дори може да се каже, че се държаха интимно. Бередин нежно докосваше крака на Петрова. Тя пък нито за мих не се притесни от този факта и услужливо позираха на любопитни фотографи.
Антония петрова упорито отхвърля слуховете за интимна връзка с Александър и твърди, че са просто приятели. Тук обаче идват няколко въпроса като дали наистина беше отвлечена и толкова лесно ли се прощава уж големия стрес, който беше преживяла. Не на последно място остава и загадката, кой е мъжът до нея, който приема толкова спокойно тези близки (интимни) отношения между гаджето си и Александър?

Още сензации:

загрузка…