Градовете, където живеят най-красивите мъже

1
Добави коментар
lozanov
lozanov

Експерти пътешественици съставиха за  Travelers Digest рейтинг на градовете, където живеят най-красивите и стилни мъже.

На десето място сред най-желаните градове за туристките е Тел Авив. Според експерти, в израелския град живеят невероятно очарователни, в добра физическа форма, и с винаги с отлично настроение мъже.

На девето място е Милано, модната столица на света, с романтично настроените красавци, следван  от Берлин – неговите жители са винаги готови за приключения, при това с интелектуална компонента.

Мадрид продължава рейтинга и мъжете там обещават на  жените чар и страст. Мъжете в Сидни, които по право се считат за  изключителни професионалисти в сърфинга и гмуркането, увличат жените с лек екстрийм, хубаво време и слънце.

Буенос Айрес – столицата на знаменитото аржентинско танго – още не е оставил безразлична нито една дама, а  жителите  на Лисабон винаги са готови за завладяване на жените със „старите семейни ценности.“

Амстердам е на трето място благодарение на откритостта и отзивчивостта на мъжете си, както и с романтичните тесни улички на града.

На второ място е Ню Йорк- градът, който никога не спи. Неговите мъже, смятат авторите, ще ви завладеят веднага -стилни, красиви, с голямо чувство за хумор, а  жителите на мегаполиса няма да  пропуснат нито една красавица.

А  на първо място в тази странна класация е Стокхолм. Мъжете му са признати за най-красиви, секси и стилно облечени. Според авторите, те като никой други разбиват мита за студенината и недостъпността на шведите, като показват примери за емоционална топлина, подбрани с много вкус дрехи и отлична физическа форма.