Сексолози: Вторник е най-добър за френска любов | Сензация – здраве и красота

3
Добави коментар
skandalno
skandalno

Всеки вторник – ден за френска любов

Вторник е възможно най-идеалното време, в което задължително трябва да се отдадем на сексуални наслади. Според мнението на специалисти, еротиката през този ден влияе изключително благоприятно на нервната система, ако спазваме две прости правила – да се отпуснем напълно и да не прекаляваме с изпълнението.

Напълно достатъчно е да се отдадете на френска любов, която ще ви накара да забравите поне за момент тежките окови на делничните дни.  Помнете, че твърде продължителният и динамичен секс може само да влоши ситуацията, като предизвика допълнителна умора.

Всеки вторник – ден за френска любов

Деликатните целувки по нежните части на тялото масажират нервните центрове, които започват да излъчват към мозъка сигнали за наслада и еуфория. Влюбените трябва да се освободят от всякакви задръжки и предразсъдъци, които евентуално могат да намалят лечебния ефект на процедурата.

Сексолози обясняват, че обикновено във втория ден от седмицата, хората са най-натоварени с работа. В същото време, човешкият мозък е обременен от стресиращата мисъл, че до почивните дни остава твърде много време. Това предизвиква ответна реакция на организма, която се изразява в повишено чувство за леност и доста често – нервност. Това е и причината, поради която тогава жените са най-раздразнителни и точно във вторниците имат най-голяма склонност да противоречат на всички около себе си.

Специалистите заключват, че най-добрият, естествен и безопасен метод да се разведрим е френската любов.

Френска целувка:

Още сензации:

загрузка…