Орален секс: Накарайте краката му да треперят с тези прости движения

5
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Орален секс, фелацио, свирка… както искате го наречете, едно нещо е сигурно: момчетата го обичат! И те го обичат повече, когато сте развълнувани да го правите и сте уверени в това, което правите. Е, знанието е власт, дами и от кой по-добре да получите това знание освен от кралицата на секса – д-р Лаура Берман. Вижте какво има да каже за една често подценено чувствително място, което със сигурност му носи максимално удоволствие.

Според д-р Берман, ние трябва да се обръщаме повече внимание на малкия район, наречен френулум – най-чувствителното на място мъжките части. Френулумът, наричан още гемче или юздичка представлява V-образна нежна кожна гънка, която свързва препуциума със задната част на главата на пениса. Той е силно инервиран, особено чувствителен и ерогенен участък – при повечето мъже, стимулирането му може да доведе до оргазъм и еякулация. Колко чувствителен може би ще попитате? „Това е същата тъкан, която е над клитора, когато сме ембриони“, обяснява тя.

Сега, когато знаем тази подробност и всичко е изяснено това, което ви препоръчваме да направите е да се възползват пълноценно от тази информация:

Започвайки от тестисите му, оближете бавно нагоре по дължината до върха на главичката. След лек удар с езика си започни движения в кръг, концентрирайки се върху френулума и леко дразнете върха на пениса му (второто най-чувствително място). Не се страхувайте да използвате езика си за различни видове целувки и облизвания. Той ще се гърчи върху чаршафите и ще ви хвали през цялата нощ.

Какво мислите вие? Искате ли да опитате този ход върху вашия човек? Правили ли сте го вече? На „ти” ли сте със секса?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.