Paris Hilton излезе от затвора

3
Добави коментар
mi66o
mi66o

Deadpool потвърди, че ще лее кофи с кръв в новия си филм (Видео 18+)
Райън Рейнолдс най-после ще сбъдне мечтата си да направи филм за наемника на Marvel – Deadpool. И изглежда, че този път ще стане по правилния начин – с рейтинг Rated R (18+).

Вижте как изглежда днес порасналото момиче на Джони Деп (Снимки)
Лили-Роуз, дъщеря на Джони Деп и бившата му приятелка Ванеса Паради, е едва на 15 години и изглежда като истинска млада дама.

„Пълна къща“ ни връща в 90-те с цял нов сезон
90-те очевидно липсват на всички, тъй като още един култов за десетилетието сериал ще направи своето завръщане – Full House (Пълна къща).

Михаела Филева: Дебютният ми албум ще се казва „Инкогнито“
Михаела Филева гостува в студиото на TV7, където представи дебютната си дуетна песен с Владимир Ампов-Графа „На ръба на лудостта“ и коментира новия си проект.

Бенедикт Къмбърбач със своя фигура от шоколад в реален размер (Снимки)
Мечтата на милиони дами се сбъдна!

„И аз го мога 2015“: Яна Маринова победи с танц на пилон, Иван Звездев като Тарзан
Скачане на въже, клоунада и танц на пилон са малка част от номерата, които ни представиха участниците в поредния лайф на реалити шоуто „И аз го мога“.

Мулан оживява в игрален филм на Disney
Анимационният хит на Disney – Mulan, чиято премиера се състоя през 1998 г., ще получи своя игрална екранизация съвсем скоро.

Синът на Ленърд Нимой подготвя документален филм, посветен на Спок
Само месец след смъртта на Ленърд Нимой синът му Адам Нимой обяви, че планира да създаде документален филм, посветен на емблематичния доктор Спок.

Мартин Гор от Depeche Mode издава нов соло албум (Видео)
Легендарният музикант Мартин Гор, който е основател и композитор на Depeche Mode, ще издаде своя втори солов албум на 27 април 2015 година.

Брайън Мей отсече: Саша Барон Коен няма да бъде Фреди Меркюри
Брайън Мей отрече информацията, разпространена от мениджъра на Queen Джим Бийч, че актьорът Саша Барон Коен ще влезе в ролята на Фреди Меркюри в биографичен филм за легендарния музикант.