Конкурси всякакви: Игра „Спечели награди с Ариана и приятели“

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 22 март 2012, 22:00
Участниците имат възможност да изберат желаната от тях награда от следните предложения:

* Лаптоп SONY VAIO VPCCA3S1E/W – 1 брой
* Таблет APPLE IPAD 2 WI-FI 32GB WHITE – 1 брой
* iPhone 4S 16GB бял – 1 брой
* Нетбук SONY VAIO VPCYB3V1E/P – 1 брой.
За участие за съответната награда потребителят се регистрира със своето име и e-mail адрес. Един потребител може да се регистрира за участие само с един свой профил и за една награда, избрана от него. Всеки участник в играта при успешна регистрация ще получи уникален линк, който може да препрати на своите Facebook приятели, за да го подкрепят с гласа си за получаване на наградата. Всеки изпозвал уникалния линк приятел и станал фен на страницата на Ариана носи на участника по една точка.

Печелят онези фенове, които успеят да съберат най-много точки от свои приятели до 22:00ч. на 22 март 2012г. за избраната от тях награда. В случай, че за една и съща награда на първо място са класирани участници с еднакъв брой точки, печелившият се определя на томболен принцип.

100 участника в играта, които до 10.03.2012г. първи съберат 25 и повече точки, ще спечелят комплект с две чаши Ариана. 50 участника в играта, които от 10.03. до 17.03.2012г. първи са достигнали 50 и повече точки в играта, ще спечелят сак-камион Ариана с 2 стека от шест кена в него. Участниците, които са спечелили комплект с две чаши не могат да участват за наградите сакове–камиони. Всички участници, независимо дали са спечелили комплект чаши, съответно сак-камион, пълен с бира ще продължават да се борят за избраните от тях големи награди до края на играта.